ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Αγώνες σκυταλοδρομίας για όλη την οικογένεια και δωρεάν συναυλία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Αγώνες σκυταλοδρομίας για όλη την οικογένεια και δωρεάν συναυλία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας
Η άθληση δίνει τη σκυτάλη στη διασκέδαση στους αγώνες Βίκος Street Relays

Κώστας Αγοραστός: Στηρίζουμε το δρομικό κίνημα και ενισχύουμε σχολεία με αθλητικό υλικό


Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στη Λάρισα η μεγάλη δρομική γιορτή Βίκος Street Relays, οι αγώνες σκυταλοδρομίας που διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και το Επιμελητήριο. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση όπου η άθληση δίνει τη σκυτάλη στη διασκέδαση, αφού μετά την λήξη των αγώνων θα ακολουθήσει δωρεάν συναυλία στην κεντρική πλατεία της Λάρισας με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι διοργανωτές στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λάρισα, επισημάνθηκαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: 
«Άλλος ένας μεγάλος αγώνας, ξεχωριστός, καινοτόμος, ανθρώπινος, επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά εδώ στη Λάρισα και θα πάει στη συνέχεια στα Τρίκαλα και σε 10 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Πάνω από 2.000 άτομα, ενήλικες και παιδιά, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Είναι μια διοργάνωση με ανταποδοτικό χαρακτήρα, αφού οι άνθρωποι του αγώνα επιστρέφουν στην κοινωνία με αγάπη, ένα μεγάλο αριθμό αθλητικού υλικού αλλά και χορηγιών σε διάφορα σχολεία. Πέρυσι τα σχολεία επιλέχτηκαν από το Δήμο Λαρισαίων. Φέτος θα τα επιλέξει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα είναι δημόσια σχολεία, εκεί όπου υπάρχει διαπιστωμένη ανάγκη να ενισχυθούν με αθλητικό υλικό. Στηρίζουμε τους αγώνες σκυταλοδρομίας Street Relays και βοηθάμε το δρομικό κίνημα. Ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής που δίνει ζωή στα χρόνια και χρόνια στη ζωή και αυτό πρέπει να το επαναλαμβάνουμε μέχρι να μπει στο dna όλων των Ελλήνων.

Μιχάλης Αναστασίου, εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων: 
«Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά αυτή τη σημαντική αθλητική εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος και το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Ερμή και τον Σέγας. Είναι μεγάλη υπόθεση να τρέχεις με την παρέα σου και να νιώθεις ευχάριστα. Καλούμε τους συμπολίτες μας να κάνουν ομάδες και να έρθουν να τρέξουν με τους φίλους τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας»

[ads-post]

Το πρόγραμμα των Βίκος Street Relays

Οι αγώνες αρχίζουν στις 10.30 π.μ. την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην Κεντρική πλατεία της πόλης και το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:
  • 5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών - 16 ετών και άνω).
  • 4x1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή - 10 ετών και άνω)
  • 4x100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού).
  • 4x50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού).

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά στο κατάστημα του μεγάλου χορηγού των αγώνων WΑΤΤ+VΟLΤ στη διεύθυνση: Μανδηλαρά 18, Λάρισα.

Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασ. Πινακάς, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αθλητισμού Νίκ. Λιούπας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Λάρισας Κ. Χατζηκωνσταντίνου και η κ. Θ. Τζατζάκη, υπάλληλος Τμήματος Αθλητισμού.










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια