ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ποια παίκτρια του GNTM 2 αποχώρησε οικειοθελώς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο; (ΦΩΤΟ)

Ποια παίκτρια του GNTM 2 αποχώρησε οικειοθελώς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο; (ΦΩΤΟ)

Μπορεί τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model να βρίσκονται ακόμα στην αρχή, όμως πολλά είναι τα spoilers που κυκλοφορούν και προδίδουν τις εξελίξεις του παιχνιδιού.


Το TLIFE σου παρουσιάζει ακόμα ένα, που σίγουρα δεν περίμενες να διαβάσεις. Η Μαρτίνα Γιαφιιτσούκ εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του reality μοντέλων ήδη από τις auditions, κερδίζοντας μάλιστα τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Δημήτρη Σκουλό. Το 23χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία και ύψος 1.83 μπήκε στο παιχνίδι, θέτοντας πολύ υψηλά τον πήχη.

Στην πρώτη συνάντηση με την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό, η Μαρτίνα Γιαφιιτσούκ τους αποκάλυψε πως εδώ και λίγο καιρό έχει μετακομίσει στην Πάτρα λόγω του έρωτα! Το 23χρονο μοντέλο αρραβωνιάστηκε τον άνδρα που της έκλεψε την καρδιά και, παρά το νεαρό της ηλικίας της, σκέφτεται να τον παντρευτεί, όπως η ίδια γράφει στο μίνι βιογραφικό που έστειλε η παραγωγή στα Μέσα.



Η μεγάλη αγάπη της Μαρτίνα για τον αρραβωνιαστικό της είναι και ο λόγος που στην πορεία θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM, αφήνοντας το όνειρό της στη μέση. Ειδικότερα, ο αγαπημένος της στις εβδομαδιαίες τηλεφωνικές επικοινωνίες που έχουν, την πιέζει να βγει από το παιχνίδι και να επιστρέψει πίσω στο σπίτι τους. Η Μαρτίνα Γιαφιιτσούκ βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς από τη μία υπάρχει η αγάπη της για το modeling και από την άλλη η αγάπη της για τον αρραβωνιαστικό της. Η έντονη πίεση που νιώθει μάλιστα είναι ο λόγος που καταρρέει και οδηγείται στο νοσοκομείο.

Δες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της:


[ads-post]






Πηγή: tlife.gr





« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια