ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Διαρρήκτης εμπρηστής προκάλεσε ζημιές σε λογιστικό γραφείο στο Βόλο

Διαρρήκτης εμπρηστής προκάλεσε ζημιές σε λογιστικό γραφείο στο Βόλο

Τα ξημερώματα στη Ν. Ιωνία όπου αφού έκλεψε έβαλε φωτιά με τον αναπτήρα...

Από το χέρι διαρρήκτη που μπήκε για να κλέψει, προήλθε η φωτιά σήμερα τα ξημερώματα σε λογιστικό γραφείο στη Ν. Ιωνία, που προκάλεσε ζημιές ύψους 5000 €… Ο δράστης, αφού έκλεψε διάφορα είδη έβαλε φωτιά στο γραφείο με αναπτήρα και, εκτός από κλοπές, κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 36χρονος δράστης με τη χρήση κατσαβιδιού, παραβίασε την εξωτερική πόρτα του λογιστικού γραφείου ιδιοκτησίας μιας 52χρονης γυναίκας στη Ν. Ιωνία, στην οδό Απ. Βολίδη και Χρ. Λούλη. Αφού ερεύνησε τους χώρους, έκλεψε ένα λάπτοπ, μία τηλεόραση και δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αξίας 500 €.

Στη συνέχεια με τη χρήση αναπτήρα, έβαλε φωτιά στο χώρο, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε γραφεία και γραφική ύλη ύψους περί στις 5.000 €.

[ads-post]

Από τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού διαπιστώθηκε ότι ο διαρρήκτης, από τις 9 χθες το βράδυ μέχρι τις 10 σήμερα το πρωί, έσπασε το πίσω μικρό τζάμι Ι.Χ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 67χρονου στη Ν. Ιωνία και έκλεψε από το εσωτερικό, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, άδεια κυκλοφορίας, τέλη κυκλοφορίας και έγγραφο του ΚΤΕΟ καθώς και το χρηματικό ποσό των 10 €.

Ο 36χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι κοντά στο σπίτι του στη Ν. Ιωνία και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.




Πηγή: www.magnesianews.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια