ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Δημοπρατείται το Δέλτα Καρδίτσας με 41,2 εκατομμύρια ευρώ

Δημοπρατείται το Δέλτα Καρδίτσας με 41,2 εκατομμύρια ευρώ

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην τελετή αγιασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας:


«Αποδείξαμε ότι υπάρχει μια άλλη δημόσια διοίκηση που εργάζεται και συνεργάζεται, που με λίγα κάνει πολλά και φέρνει απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα. Επιχειρούμε με ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, υιοθετούμε καλές πρακτικές και μιλάμε με το έργο μας που αλλάζει την εικόνα της Καρδίτσας και όλης της περιφέρειας». Αυτό ήταν το μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην τελετή αγιασμού, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με αφορμή την έναρξη της νέας θητείας. « Χωρίς εσάς που είστε η κινητήρια δύναμή μας δεν θα πετυχαίναμε» είπε ο κ. Αγοραστός απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. «Υποκλίνομαι στην αγάπη και την εμπιστοσύνη των Καρδιτσιωτών και προσπαθώ να το ανταποδώσω στο πολλαπλάσιο».

Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια και βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ των οποίων και το μεγαλύτερο κλειστό Γυμναστήριο στη χώρα και ανακοίνωσε ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής εγκρίνεται η δημοπράτηση του μεγάλου έργου στο Δέλτα Καρδίτσας με προϋπολογισμό 41,2 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος επεσήμανε ότι τα τελευταία χρόνια η Καρδίτσα είναι η αιχμή του δόρατος στα έργα της Περιφέρειας, γεγονός που άρει τις ανισότητες με τους υπόλοιπους θεσσαλικούς νομούς και τόνισε ότι «η καθημερινότητα δεν μπορεί να περιμένει και πρέπει με συντονισμό και συνεργασία να τρέξουμε όλα τα έργα με ακόμη πιο γρήγορες διαδικασίες».

[ads-post]

Στην τελετή του αγιασμού χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος ενώ παρέστησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ν. Καραγιάννης, Κ. Γαιτανίδης, Δ. Αναγνωστόπουλος και Λία Ρογγανάκη, οι δήμαρχοι Σοφάδων Θ. Σκάρλος και Παλαμά Γ. Σακελλαρίου, ο αντιδήμαρχος Καρδίτσας Αρ. Σπάνιας, υποψήφιοι με το συνδυασμό Συμμαχία υπέρ των Πολιτών, διευθυντές υπηρεσιών, προϊστάμενοι και εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια