ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Έναρξη μαθημάτων στο Σχολείο Αστρονομίας

Έναρξη μαθημάτων στο Σχολείο Αστρονομίας


Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 5 Οκτωβρίου αρχίζουν τα μαθήματα του Σχολείου Αστρονομίας, το οποίο για τρίτη χρονιά θα λειτουργήσει στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας (Κούμα 28) με την επιμέλεια της ΚοινΣΕπ “Έναστρον”.

Ο κύκλος σπουδών είναι διετούς διάρκειας και περιλαμβάνει μαθήματα αστρονομίας, αστροφυσικής και κοσμολογίας, τα οποία παρουσιάζονται με τρόπο απλό και κατανοητό ώστε να γίνουν προσιτά σε όλους τους μαθητές.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι πολύ σύντομα από την έναρξη των μαθημάτων τα παιδιά να μπορούν να εντοπίζουν και να αναγωρίζουν στο νυχτερινό ουρανό, αστερισμούς, τα περισσότερα αντικείμενα του ηλιακού μας συστήματος και άλλα απομακρυσμένα ουράνια σώματα, τα οποία είναι ορατά μόνο με τηλεσκόπιο.

[ads-post]

Εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται παρατηρήσεις με τηλεσκόπια τόσο των αντικειμένων του νυχτερινού ουρανού, όσο και του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Σάββατο απόγευμα.

Για περισσότερες πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.enastron.org, να καλέσουν στο 6983512219 ή να αποστείλουν μήνυμα στο info@enastron.org
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια