Η Miley Cyrus ξεσπά: "Μην με λέτε πια... τσ@@λα!"

Η Miley Cyrus ξεσπά: "Μην με λέτε πια... τσ@@λα!"


Συνηθίστε το, θα βγαίνω με πολλούς, λέει σε δήλωσή της η τραγουδίστρια και ζητά από τους φαν της να μην την κρίνουν πια για την προσωπική της ζωή, καθώς οι επιλογές της είναι ενός ώριμου ανθρώπου


Η Miley Cyrus βαρέθηκε να την λένε πια... τσούλα και ζητά από το κοινό και τους θαυμαστές της να σέβονται τις επιλογές και την προσωπική της ζωή.

Η 26χρονη τραγουδίστρια που εδώ και ένα μήνα βρισκόταν στα πρωτοσέλιδα λόγω του χωρισμού της από τον Λίαμ Χέιμσγουόρθ και την σχέση της με την Κέιτλιν Κάρτερ αμέσως μετά, δημοσιοποίησε ένα κείμενο στο λογαριασμό της στο Twitter, όπου απαντά σε όσους έκριναν ότι η ερωτική της ζωή προχωρά πολύ γρήγορα.

Η αιτία του... σχολιασμού ήταν το γεγονός πως πριν καλά καλά χωνέψουμε πως μετά τον Λίαμ, είναι με την Κέιτλιν, εκείνη ήταν με τον μουσικό Κόντι Σίμσον!

«Ξέρω ότι το κοινό επένδυσε στην προηγούμενη σχέση μου γιατί το ένιωσε σαν να το ζούσε από την αρχή. Πιστεύω πως γι' αυτό ο κόσμος πάντα είχε ενδιαφέρον για τη ζωή μου και το πώς ζω, γιατί με παρακολουθούσαν καθώς μεγάλωνα», γράφει η Σάιρους και συνεχίζει: «Αλλά τώρα μεγάλωσα και κάνω τις επιλογές μου ως ενήλικας που ξέρω την αλήθεια, τις λεπτομέρειες, την πραγματικότητα. Ο κόσμος "ξέρει" μόνο όσα βλέπει στο ίντερνετ».

[ads-post]

Μάλιστα η Σάιρους το γύρισε και στο φεμινιστικό, γράφοντας πως αν ήταν άντρας δεν θα την έκριναν με τον ίδιο τρόπο: «Οι άντρες, ειδικά οι επιτυχημένοι, πολύ σπάνια θεωρούνται "τσούλες". Προχωρούν από την μια όμορφη γυναίκα στην άλλη, τις περισσότερες φορές χωρίς συνέπειες. Συνήθως αναφέρονται ως "καρδιοκατακτητές" και τέτοια, ενώ οι γυναίκες αποκαλούνται "τσούλες" και "πόρνες"! Προσπαθώ να επιβιώσω στον κόσμο των αντρών. Αν δεν μπορούμε να τους νικήσουμε, ας πάμε μαζί τους»!

«Πάντα προσπαθώ να βλέπω χαλαρά τον εαυτό μου και να σπάω πλάκα με εμένα και με την εικόνα που έχει για 'μένα το κοινό. Συνηθίστε ότι θα βγαίνω με πολλούς, έτσι είμαι», κατέληξε η Μάιλι Σάιρους.

Πηγή: www.protothema.gr


Η Miley Cyrus ξεσπά: "Μην με λέτε πια... τσ@@λα!"