ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Η Ιωάννα Τούνη απαντά για το νέο σύντροφο που της χρεώνουν!

Η Ιωάννα Τούνη απαντά για το νέο σύντροφο που της χρεώνουν!

«Το παιδί δεν το γνωρίζω καν και δεν έχουμε συναναστραφεί ποτέ. Οι δημοσιογράφοι να βρούνε άλλον τρόπο -πέραν του επιθέτου μου- για να πάρουν κλικαρίσματα», αναφέρει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks


Από την αγκαλιά μπασκετμπολίστα στην αγκαλιά ποδοσφαιριστή; Ο λόγος την Ιωάννα Τούνη και τα δημοσιεύματα που την θέλουν μετά τον χωρισμό της με τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου να έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά ενός ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

[ads-post]

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια για την προσωπική της ζωή διαψεύδοντας τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν. Έτσι, δημοσίευσε στα stories της screenshot με τα αποτελέσματα της αναζήτησης «τούνη πασχαλάκης» στη Google, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μου έχετε στείλει δεκάδες δημοσιεύματα που με θέλουν σε σχέση με τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Να σας πω, λοιπόν, στο σημείο αυτό πώς το παιδί δεν το γνωρίζω καν και δεν έχουμε συναναστραφεί ποτέ. Θα παρακαλούσε τους «δημοσιογράφους» να βρούνε άλλον τρόπο -πέραν του επιθέτου μου- για να πάρουν κλικαρίσματα».









Πηγή: www.protothema.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια