Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις"

Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις"

«Δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω και να δω τα παιδιά μου να μου κάνουν εγγόνια», λέει η creative director του GNTM

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Είναι η σιδηρά κυρία του ριάλιτι μοντέλων και όποια τολμάει να της βγάλει γλώσσα αλίμονό της. Η η ιδιόρρυθμη creative director μίλησε στο περιοδικό Down Town για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τα... χρόνια της γενικά.

[ads-post]

- Πού μεγάλωσες;
Στο Μοσχάτο μεγάλωσα, τότε που ήταν χωριό. Μέχρι τα 18 μου παίζαμε κρυφτό στις αλάνες.

- Και πώς από τις αλάνες έφτασες στη μόδα;
Εγώ έχω γεννηθεί το 1975. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Είχαμε μόνο το Μινιόν τότε και, αν δεν είχες χρήματα να αγοράσεις τις μάρκες του Μινιόν, είχες τη μαμά σου, καλή ώρα τη δικιά μου, που ενώ ήταν ζαχαροπλάστισσα η γυναίκα, έραβε και ένα ρούχο στη μηχανή για να έχουμε να φοράμε. Έτσι μπήκε στη ζωή μου το μικρόβιο, γιατί δεν μπορούσα να φοράω τα ρούχα που φορούσαν οι άλλοι και τα έφτιαχνα μαζί με τη μαμά μου. Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις.

- Μα μόνη σου λες συνέχεια για την ηλικία σου. Σε ρώτησα εγώ πόσων χρονών είσαι;
Ναι, σωστά, δεν έχω κανένα θέμα με την ηλικία μου. Αυτό να το γράψεις. Το μόνο που θέλω είναι να γεράσω και να δω τα παιδιά μου να μου κάνουν εγγόνια. Γιατί εμένα η μαμά μου πέθανε νωρίς. Σαν άνθρωπος αυτό που θέλω από το μέλλον, είναι να γίνω γριά… βαθιά γεράματα. Και στιλάτη, τραβηγμένη, θα φύγουν όλα να γίνουν φιόγκος πίσω. Θεάρα θα είμαι.

Πηγή: www.protothema.grΖενεβιέβ Μαζαρί: "Δεν θέλω να λέω την ηλικία μου, μη με τσαντίζεις"