ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Πολλά νεύρα αλλά κανένα γκολ στο AEL FC Arena μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ

Πολλά νεύρα αλλά κανένα γκολ στο AEL FC Arena μεταξύ της ΑΕΛ και της ΑΕΚ


Κακό παιχνίδι έγινε στη Λάρισα, ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, που έμειναν στο 0-0. Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος στο AEL FC Arena δεν βοήθησε να παιχτεί ποδόσφαιρο, ενώ κυριάρχησαν τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες, αλλά και τα παράπονα για τις αποφάσεις του Κουμπαράκη. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν περισσότερες ευκαιρίες, με το δοκάρι του Λιβάγια και κάποιες χαμένες ευκαιρίες του Ουάρντα και καταγράφονται.

Τα νεύρα και ο εκνευρισμός επικράτησαν στο πρώτο ημίχρονο στο AEL FC Arena, με τον κακό αγωνιστικό χώρο να μην επιτρέπει να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο 15λεπτο ο Κουμπαράκης έδειξε τέσσερις κίτρινες κάρτες, με την ΑΕΚ να διαμαρτύρεται για τη μη αποβολή του Κάτσε, για χτύπημα στον Σιμόες, ενώ η ΑΕΛ ζήτησε δεύτερη κίτρινη στον Βράνιες για φάουλ στον Ουάρντα. Οι φάσεις που έγιναν στο πρώτο μέρος ήταν λιγοστές και όχι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Στο 17′ μια κεφαλιά του Μάνταλου πέρασε άουτ, ενώ στο 23′ ένα σουτ του Μπέρτου δεν βρήκε στόχο.


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με καλύτερο ρυθμό, ειδικά μετά από το 58’, όταν το δυνατό σουτ του Λιβάγια τράνταξε το δοκάρι του Κρίστινσον. Στη συνέχεια ακολούθησαν τέσσερις καλές φάσεις για την ΑΕΛ με τους Μπράλιτς, Ουάρντα και Μιχαήλ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε ένα διάστημα από το 59’ έως το 67’. Σε αυτό το διάστημα οι «βυσσινί» ζήτησαν πέναλτι σε… μπουνιά που δίνει άθελά του ο Μπάρκας στον Ουάρντα, σε μια έξοδό του. Στο 83’ ο Μόρας έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή το σουτ του Λιβάγια.

[ads-post]

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): 
Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε (84’ Φατιόν), Σετσέροβιτς, Μιλοσέβλιεβιτς (90+1’ Χαλκιαδάκης), Ουάρντα, Ντάουντα (72’ Νούνιτς).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): 
Μπάρκας, Μπακάκης (74’ Ζεράλδες), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χουλτ, Παουλίνιο, Μάνταλος (84’ Οικονόμου), Λιβάγια, Ολιβέιρα (46’ Ντέλετιτς).






Πηγή: onsports.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια