ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Μας "χόρτασε" με την φωνή του ο γνωστός Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας στην πρεμιέρα του "The Final Four" (VIDEO)

Μας "χόρτασε" με την φωνή του ο γνωστός Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας στην πρεμιέρα του "The Final Four" (VIDEO)


Ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας (και τραγουδιστής) Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας μας "χόρτασε" με την φωνή του στην σημερινή πρεμιέρα του «The Final Four» του ΑΝΤ1.


Όπως τον προέτρεψε και η Ελένη Φουρέιρα «έδωσε πόνο» ο γνωστός 27χρονος Λαρισαίος, ο οποίος συστήθηκε ως «ταβερνιάρης» στους κριτές του πρώτου επεισοδίου του "The Final Four", διεκδικώντας μία από τις τέσσερις καρέκλες.

O Μιχάλης Κουινέλης του είπε πως δεν φέρονται έτσι οι επαγγελματίες, «έπρεπε να φέρεις κάτι», ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όπως μας ενημέρωσε η παρουσιάστρια και σύντροφός του, Ζέτα Μακρυπούλια, αν και είναι vegan, σχολίασε πως είναι «πολύ σεβαστό» το επάγγελμά του.

Ο Νίκος, αν και τελικά δεν τα κατάφερε καθώς ο vegan Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε το «όχι», μας εντυπωσίασε με τη φωνή του και κέρδισε το κοινό.

Δείτε το video με την ερμηνεία του...




Ο Νίκος (Νταλάκας) Φακίτσας τον φετινό χειμώνα, εκτός από τα δύο του καταστήματα "Νταλάκας" στη Λάρισα όπου βρίσκεται και μας "χορταίνει" καθημερινά, φέτος τον χειμώνα θα εμφανίζεται στο "ΜΥΛΟΣ 1927" για να μας "χορταίνει" και μουσικά.



Γράφει για την larisacitynews.GR
Νίκος Παπαδόπουλος








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια