Νομικά προβλήματα για παίκτρια του GNTM;

Νομικά προβλήματα για παίκτρια του GNTM;


Νομικά προβλήματα ενδέχεται να έχει παίκτρια του φετινού GNTM λόγω της συμμετοχής της στο ριάλιτι του Star.

Ο λόγος για τη Σίλια Ευαγγέλου, το μοντέλο που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα μετά τη δοκιμασία για την φωτογράφιση με μαγιό εν κινήσει.

Το μοντέλο κατηγορείται από τον Γιώργο Κούβαρη, πρόεδρο των καλλιστείων Star & Mr GS Hellas ότι αθέτησε όρους του συμφωνητικού που είχε υπογράψει για τον διαγωνισμό ομορφιάς και ότι προσποιήθηκε την άρρωστη ενώ παράλληλα πέρασε από τις οντισιόν του GNTM και μπήκε τελικά στο σπίτι.

Ο πρόεδρος των καλλιστείων ανέφερε ότι υπήρχε όρος για τη μη συμμετοχή των κοριτσιών στο ριάλιτι την περίοδο των καλλιστείων, με την Σίλια να έχει περάσει από τους ημιτελικούς, να κάνει τη δαπανηρή επαγγελματική επίσημη φωτογράφιση, παρότι είχε παράλληλα συμμετοχή στις οντισιόν του GNTM προκαλώντας οικονομική ζημιά στους διοργανωτές όταν άφησε τον διαγωνισμό στα… κρύα του λουτρού για το GNTM.

Μάλιστα η ημέρα διεξαγωγής του τελικού ήταν 23 Ιουλίου, λίγες ημέρες μετά την έξοδο της Σίλιας από το ριάλιτι (θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του GNTM γίνονται μήνες πριν την προβολή τους).

[ads-post]

Ο πρόεδρος των καλλιστείων περιμένει ακόμα το χαρτί νοσοκομείου της Γερμανίας από εκείνες τις ημέρες που θα δικαιολογεί την απουσία της παίκτριας λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που πρόβαλε επίσημα σαν δικαιολογία για την απουσία της από τα τελικά του διαγωνισμού, αλλιώς θα κινηθεί νομικά, διεκδικώντας οικονομική αποζημίωση από την παίκτρια με κατηγορίες για εξαπάτηση αφού η παίκτρια χρησιμοποίησε την αποχώρησή της από τα καλλιστεία για ιατρικούς λόγους ακόμα και στην είσοδό της στο παιχνίδι.
*με πληροφορίες από το facebook
Νομικά προβλήματα για παίκτρια του GNTM;