ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Με σημαντικό εθελοντικό «αποτύπωμα» για 4η φορά στα Φάρσαλα οι «Γιατροί του Κόσμου»

Με σημαντικό εθελοντικό «αποτύπωμα» για 4η φορά στα Φάρσαλα οι «Γιατροί του Κόσμου»

Ο δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων προσκάλεσε και φιλοξένησε το διάστημα από 30 Σεπτεμβρίου έως και 2 Οκτωβρίου, κλιμάκιο των «Γιατρών του Κόσμου» για την υλοποίηση του προγράμματος «Ατομικό Δελτίο Μαθητή».

Οι παιδίατροι Πέτρος Μουταβελής και Κατερίνα Στούκερ, ο οφθαλμίατρος Φώτης Γκαραγκούνης, η οδοντίατρος Ζαφέμα Μπεκμουρζαέβα και ο καρδιολόγος Αθανάσιος Σιόλαβος, εξέτασαν συνολικά 389 μαθητές της επαρχίας Φαρσάλων.

Ο δήμος Φαρσάλων ευχαριστεί όλους τους «Γιατρούς του Κόσμου» που υλοποίησαν το πρόγραμμα αυτό, καθώς επίσης τον υπεύθυνο της αποστολής Πιέρο Θεοκλή και τον οδηγό Σπύρο Παπαδήμα.

Ευχαριστεί τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη, για την παραχώρηση του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων και τον διευθυντή του Κ.Υ.Φ., ιατρό Γεώργιο Νεοχωρίτη, για τη συνεργασία του. Θερμές ευχαριστίες επίσης στην επισκέπτρια υγείας Αθανασία Καραμπίνα, την υπεύθυνη του νοσηλευτικού προσωπικού Ζαφειρία Γιαννάκη και όλες τις νοσηλεύτριες για την άριστη οργάνωση και συνεργασία.

[ads-post]

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος για τη δράση, πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ Κωνσταντίνος Μπαλατσός σημείωσε τα εξής: «Ευχαριστώ τις κυρίες του υγειονομικού σταθμού Φαρσάλων για την άψογη συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου, όλο αυτό το κουραστικό γι' αυτές τριήμερο με τους γιατρούς του κόσμου».

Τέλος, η ΔΗΚΕΦΑ ευχαριστεί την επιχείριση «La Fresh» του κ. Βάιου Νικολάου, την επιχείρηση «Χαλβάς Αρχοντής» και τον αγρότη κ. Ντίνο Μπασδάνη για την αφιλοκερδή προσφορά τους, για την κάλυψη αναγκών διαμονής των «Γιατρών του Κόσμου» στα Φάρσαλα.













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια