ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Αναλαμβάνουν υπηρεσία 125 υπάλληλοι της Καθαριότητας στο Δήμο Λαρισαίων

Αναλαμβάνουν υπηρεσία 125 υπάλληλοι της Καθαριότητας στο Δήμο Λαρισαίων


Απ. Καλογιάννης: «Να υπερασπίσετε με την δουλειά σας, το δημόσιο χαρακτήρα βασικών τομέων της Αυτοδιοίκησης» 


Με 125 νέους υπαλλήλους στον τομέα της Καθαριότητας, ενισχύεται άμεσα ο Δήμος Λαρισαίων, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την πρόσληψη των επιτυχόντων της σχετικής προκήρυξης 3κ του ΑΣΕΠ. 



Οι 125 νέοι υπάλληλοι που ορκίστηκαν, ενώπιον του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, (από τους 206 συνολικά υπαλλήλους που περιλάμβανε η προκήρυξη για το Δήμο Λαρισαίων), αναλαμβάνουν άμεσα καθήκοντα με στόχο την βελτίωση της καθαριότητας στην πόλη. 



Στην σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης αφού καλωσόρισε στο Δήμο τους νέους υπαλλήλους, αναφέρθηκε στις ενέργειες της δημοτικής αρχής με στόχο την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, αντί της ιδιωτικοποίησης τομέων δράσης της Αυτοδιοίκησης. 



Συμπλήρωσε δε με νόημα πως την περίοδο που ψηφίζονται νόμοι που επιτρέπουν την είσοδο ιδιωτών σε βασικούς τομείς της Αυτοδιοίκησης, ο Δήμος Λαρισαίων προχωρά στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Κάλεσε δε τους νέους υπαλλήλους, να υπερασπιστούν με τη δουλειά και την συμπεριφορά τους το δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών. «Ο δημόσιος τομέας βρίσκεται στο στόχαστρο. Με την εργασία σας θα υπερασπιστείτε τις θέσεις σας και τον δημόσιο χαρακτήρα. Οσοι τιμούν το ψωμί που τους δίνει ο Δήμος είναι για μας συνεργάτες. Οσοι επιλέξουν να είναι βαρίδια στην υπηρεσία και στη δουλειά μας, θα μας βρούν απέναντι», κατέληξε ο νόημα ο Απόστολος Καλογιάννης.


[ads-post]













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια