ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας

Προσφορά σχολικών ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας


Βιβλία ξενόγλωσσα, βιβλία εκμάθησης Η/Υ, CD εξάσκησης και εκπαίδευσης καθώς και λογισμικό προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων εκπρόσωποι της Δημοτικής παράταξης «Λαρισαίων Κοινόν». Οι υπεύθυνοι του τομέα κοινωνικής πολιτικής της δημοτικής παράταξης κα. Γαλάνη Σταυρούλα και κ. Πουλιάνας Βασίλειος συναντήθηκαν με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Αναστασίου, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους επισημαίνοντας για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα στήριξης των ευπαθών ομάδων. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας. 

[ads-post]

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 (Μανωλάκη 9-11), με το Κέντρο Κοινότητας τηλ.:2410680242 και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ 2410680243.











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια