Η Ελένη Μενεγάκη ειναι η πιο s3xy και ποθητη 50άρα (ΦΩΤΟ)
Η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια παραμένει μια γοητευτική γυναίκα που λίγο πλέον ενδιαφέρεται για τα νούμερα τηλεθέασης που τα τελευταία χρόνια της κουνάνε μαντήλι.


Σοβαρά τώρα, δεν της φαίνεται κι ας γίνεται σε μια εβδομάδα πενήντα ετών η Ελένη Μενεγάκη, που παραμένει η ξανθιά βασίλισσα της ελληνικής tv, στην οποία εξηακολουθεί να είναι ένα ακριβό χαρτί. Για την ακρίβεια το ακριβότερο, αφού οι οικονομικές της απολαβές απέχουν παρασάγγας από αυτές άλλων κυριών της μικρής οθόνης, παρόλο που τα νούμερα δεν την ευνοούν τις τελευταίες σεζόν.Κι όταν αναφέρομαι σε νούμερα, δεν εννοώ τα αστρολογικά αλλά αυτά της τηλεθέασης, τα οποία εξακολουθούν να είναι όχι τα καλύτερα για την Queen Ελένη. Όμως για να είμαι δίκαιος, φέτος όλος ο Alpha αντιμετωπίζει πρόβλημα έχοντας δεχτεί μια ήττα στο πρόγραμμά του, με εξαίρεση μια δυο εκπομπές, οπότε και η Μενεγάκη ακολουθεί την κατιούσα. Από την άλλη η εκπομπή της παραμένει άνευρη και μια από τα ίδια τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον και μια παρουσιάστρια που δείχνει να έχει κορεστεί.Μόνο που δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει κάτι, αναπαυόμενη στις χρυσές δάφνες του παρελθόντος, ίσως επειδή θεωρεί ότι παίζει χωρίς ουσιαστικό ανταγωνισμό. 

[ads-post]

Κι αυτό είναι κατά τι αλήθεια, αφού εδώ και δεκαετίες καμία δεν την κουνάει από τον θρόνο της και τα χρυσά συμβόλαια που υπογράφει, αφού θεωρείται μια από τις πιο σκληρές διαπραγματεύτριες. Το μόνο που δεν μπορεί να διαπραγματευτεί είναι ότι σε μια εβδομάδα γίνεται 50 ετών έστω και αν δείχνει πολύ μικρότερη γιατί πολύ απλά ο πανδαμάτωρ χρόνος βγαίνει πάντα νικητής…

Πηγή: www.newsauto.gr