ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Σε αυτό το bar πληρώνεις με την ώρα και πίνεις Όσο Μπορείς!

Σε αυτό το bar πληρώνεις με την ώρα και πίνεις Όσο Μπορείς!


Το μυστικό σύστημα του μπαρ θα υπολογίζει τον κατάλληλο ρυθμό κατανάλωσης για να μη σερβιριστεί κάποιος υπερβολικά.

Την Παρασκευή, ένα καινούργιο μαγαζί στο Σεντ Λούις, το Open Concept, έκανε εγκαίνια και παρουσίασε το concept του. Με δέκα δολάρια την ώρα πίνεις όσο θες. Και τα Σάββατα σκοπεύει να σερβίρει ατελείωτες μιμόζες, μπελίνι και μπραντς μπουφέ με 20 ευρώ την ώρα.

Ο ιδιοκτήτης, Michael Butler, λέει ότι το μπαρ δεν πουλάει ποτά, πουλάει χρόνο. Ο Butler που είναι και ληξίαρχος στην πόλη είπε στο St. Louis Magazine ότι η ιδέα του ήρθε από τα φιλανθρωπικά πάρτι της καμπάνιας του.

«Διοργάνωνα εκδηλώσεις που χρεώνονται με την ώρα και είχαν ανοιχτό μπαρ. Είχαμε μεγάλη προπώληση εισιτηρίων στο Ίντερνετ και αγοράζαμε μεγάλες παρτίδες ποτών για να μειώσουμε τα κόστη». Έτσι άρχισε να σκέφτεται να ανοίξει ένα μπαρ με την ίδια προσέγγιση.

Μάλιστα, έχει και πλάνο για να εμποδίσει τους πελάτες να έρχονται, να αφήνουν δέκα δολάρια στο μπαρ και να περνάνε τα υπόλοιπα 59 λεπτά πίνοντας τον κώλο τους. Πρώτον, πριν κλείσει κάποιος μια ώρα στο Open Concept πρέπει να δημιουργήσει προφίλ ώστε να πάρει κωδικό επιβεβαίωσης.

[ads-post]

Αυτός ο κωδικός χρησιμοποιείται και για τις παραγγελίες των ποτών. Οι μπάρμαν σερβίρουν ένα ποτό τη φορά και το μυστικό σύστημα του μπαρ θα υπολογίζει τον κατάλληλο ρυθμό κατανάλωσης για να μη σερβιριστεί κάποιος υπερβολικά. Ο Butler επίσης λέει ότι οι μπάρμαν θα σκανάρουν το δίπλωμα οδήγησης όλων και θα ρωτάνε το ύψος και το βάρος των πελατών για να είναι σίγουροι ότι δεν θα πιουν πάρα πολύ, πολύ γρήγορα (Προβλέπουμε ότι κανείς δεν θα χαρεί αν πρέπει να πει στον μπάρμαν το βάρος του, για να πάρει ένα τρίτο παντς με ρούμι).

Σύμφωνα με το website, το μπαρ σερβίρει αυτή τη στιγμή 12 διαφορετικά κοκτέιλ, έχει τρεις διαφορετικές μπίρες βαρέλι και διάφορους τίτλους κρασιού. «Βρίσκουμε το καλύτερο κρασί στην καλύτερη τιμή και σας το σερβίρουμε στο απόγειο της γεύσης του», λέει.





Πηγή: www.vice.com








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια