ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Σεμινάριο ΣΘΕΒ: «Αξιολόγηση προσωπικού»

Σεμινάριο ΣΘΕΒ: «Αξιολόγηση προσωπικού»


O Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο: «Αξιολόγηση προσωπικού», την Παρασκευή 08 Νοεμβρίου και ώρες 16:00 – 21:00, στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου. 

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση και ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων των στελεχών επιχειρήσεων προκειμένου να είναι σε θέση να αξιολογούν μεθοδικά τους υφισταμένους και εργαζόμενους τους. Επίσης να παρακινούν συναδέλφους και υπαλλήλους προκειμένου να εργάζονται ομαδικά και αποδοτικότερα, βελτιώνοντας την ποιότητα της εργασίας τους και τα αποτελέσματα που παράγουν. 

Απευθύνεται σε υπευθύνους και στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και σε όσους διοικούν ομάδες και έχουν ενεργό ρόλο στην διαδικασία αξιολόγησής τους. 

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κα Xάτζη Σκευοφύλακα. Έχει μακρά πορεία ως ανώτατο διοικητικό στέλεχος ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών με εξειδικευμένες γνώσεις στη διοίκηση και οργάνωση Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει διατελέσει Αν. Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στον ΟΜΙΛΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ & Διευθύντρια Σχολής «ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ». 

[ads-post]

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% 2019. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής στον Ο.Α.Ε.Δ: 31 Οκτωβρίου. 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου, τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr.





















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια