ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Πες μας τι ομάδα είναι o σύντροφός σου να σου πούμε τι είδους s3x κάνει!

Πες μας τι ομάδα είναι o σύντροφός σου να σου πούμε τι είδους s3x κάνει!

Του πρωταθλητή, του κυπελλούχου ή του ηττημένου;

Τι ομάδα είναι το αγόρι σου; Αν μέχρι τώρα δεν σε έχει απασχολήσει το πως αυτό επηρεάζει τη σεξουαλικότητά του, μάλλον ήρθε η ώρα να προβληματιστείς. Σημείωση: Nα προτιμάμε τους νταμπλούχους.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκος είναι ο τύπος που θέλει μια γυναίκα οπωσδήποτε να έχει στο friendzone της. Είναι ο τύπος που έχει χιούμορ, που κάνει καλή παρέα και είναι καλός στη συζήτηση. Στο σεξ τον διακρίνουν οι λεπτοί χειρισμοί, δεν του αρέσουν οι ακρότητες αλλά κινείται έξυπνα μέσα στα λογικά πλαίσια και σκοράρει εύκολα. Το θετικό με τους Παναθηναϊκούς είναι ότι όντως ακόμη κι αν έχεις σχέση μαζί τους μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα και οι καλύτεροί σου φίλοι, κι αυτό συμβαίνει επειδή συνήθως είναι οι λιγότερο σεξιστές από όλους τους υπόλοιπους. Επίσης έχουν κυρίως καλή οικονομική κατάσταση ή προέρχονται από εύπορες οικογένειες αλλά μέσα στο γήπεδο το καπνογόνο πέφτει σύννεφο: Ή εκεί ξεσπάνε ή στο κρεβάτι. Διάλεξε “γήπεδο” και πήγαινε. Η αγαπημένη του στάση είναι κάπως βαρετή αλλά πάντα λειτουργεί, εκείνος από πάνω.



ΠΑΟΚ 

Ο ΠΑΟΚτζής είναι μια κατηγορία από μόνος του. Αρχικά, στην καρδιά του πάντα θα έρχεσαι δεύτερη, πρώτος είναι πάντα ο ΠΑΟΚ. Είναι άντρας που όταν παίζει μπάλα ο δικέφαλος του Βορρά δεν πρόκειται να χάσει το παιχνίδι για κανένα λόγο. Φημολογείται ότι κάνει σεξ φορώντας τη φανέλα του αγαπημένου του σκόρερ ενώ οπωσδήποτε έχει τατουάζ σχετικό με τον ΠΑΟΚ πάνω του. Αγαπημένη του στάση είναι το doggy style και επίσης ρίχνει και μερικές ψιλές πάνω στο σεξ-πάντα στα όρια που του επιτρέπει η σύντροφός του. Τέλος του αρέσει να κάνει σεξ σε δημόσιους χώρους, είναι outdoor τύπος: Αυτοκίνητα, τουαλέτες clubs και παραλίες είναι μερικά από αυτά. Συνήθως είναι παιδί του μεροκάματου αλλά φιλότιμο, με καλή ψυχή και πολύ δοτικός. Επίσης θεωρεί γυναίκα τρόπαιο την Αθηναία, αν και την πετυχαίνει δύσκολα λόγω απόστασης.



[ads-post]

ΑΕΚ

Ο ΑΕΚτζής είναι αισθηματίας και είναι ο άντρας που θα σε ερωτευτεί. Επίσης είναι πολύ γενναιόδωρος τόσο στην καθημερινότητά του όσο και στο σεξ: Οι ΑΕΚτζήδες είναι sexual pleaser, την προσέχουν τη γυναίκα, θέλουν να μείνει ικανοποιημένη και επίσης είναι κύριοι, γνωρίζουν ότι οι κυρίες προηγούνται στο σεξ και δεν ολοκληρώνουν μέχρι να τελειώσουν εκείνες. Αγαπημένη τους στάση είναι η γυναίκα από πάνω και ξέρουν πως να σου συμπεριφέρονται σα να είσαι βασίλισσα ακόμα κι αν το οικονομικό τους status δεν τους επιτρέπει πολλά, εκείνοι θα κάνουν ότι περισσότερο μπορούν. Τέλος είναι αρκετά φετιχιστές: Θα δεις ότι πολλοί ΑΕΚτζήδες έχουν εμμονή πχ. με τα γυναικεία πόδια. Συμπερασματικά είναι καλά παιδιά και ξηγιούνται σταράτα, αν και αυτό δεν εκτιμάται συχνά από τις γυναίκες που δυστυχώς τους απατούν με Ολυμπιακούς.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός είναι ο άντρας που θέλει εξ ορισμού να κερδίζει και μάλιστα θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο κατακτητή. Συνήθως έχει επιτυχίες με γυναίκες οι οποίες εντυπωσιάζονται από τον άντρα που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι γιατί τον διακατέχει μια τέτοια ένταση και ζει μέσα σε μια συνεχόμενη τσίτα έτσι από ιδεολογία. Συνήθως είναι αυτοδημιούργητος, κάτι που οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε και σεξουαλικά είναι ταυτόχρονα έντονος αλλά και τρυφερός. Το μόνο σίγουρο είναι πως με έναν Ολυμπιακό δε θα βαρεθείς ποτέ γιατί είναι γεμάτος εκπλήξεις αλλά και κάτι ακόμη: Δεν ξέρουμε ακριβώς το λόγο, αλλά είναι στην πλειοψηφία τους ανατομικά προικισμένοι. Αγαπημένη τους στάση είναι η γυναίκα να πέφτει και να τους κάνει στοματικό, με την ευκαιρία της σφυράνε και πέναλτι. Γυναίκα τρόπαιο, αυτή που θα της αλλάξουν ομάδα.







Πηγή: www.marieclaire.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια