ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Το πρώτο μήνυμα της Κατερίνας Πεφτίτση μετά την αποχώρησή της από το GNTM 2 (VIDEO)

Το πρώτο μήνυμα της Κατερίνας Πεφτίτση μετά την αποχώρησή της από το GNTM 2 (VIDEO)


Η Κατερίνα Πεφτίτση ήταν μια από τις διαγωνιζόμενες του Greece’s Next Top Model 2 που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στις οντισιόν.

Παρόλα αυτά, στην πρώτη δοκιμασία, μετά την είσοδο των κοριτσιών στο σπίτι του ριάλιτι, το plus size μοντέλο δεν τα πήγε καθόλου καλά. Συγκεκριμένα, οι παίκτριες έπρεπε να κάνουν κάθετη πασαρέλα σε ένα κτίριο ύψους 30 μέτρων και παράλληλα να φωτογραφηθούν.

Η Κατερίνα Πεφτίτση δεν μπόρεσε να κάνει τα παραπάνω και έτσι αποχώρησε από το GNTM 2. Λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το εξής μήνυμα: “Τελείωσε το επεισόδιο, τελείωσε το GNTM. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με στηρίζετε. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη για τα μηνύματα που λαμβάνω και για όσα μου λέτε. Αυτό το ταξίδι ήταν πολύ δύσκολο, πολύ μαγικό. Και βλέποντας το επεισόδιο σήμερα, αλήθεια ήταν σαν να το ζούσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Το GNTM μπορεί να τελείωσε για μένα, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα ξεκινάνε όλα“.

[ads-post]

Αξίζει να αναφέρουμε πως από το παιχνίδι αποχώρησε και η Πόπη Γαλετσά, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη δοκιμασία όπως και η συμπαίκτρια της.

Δείτε το βίντεο:







Πηγή: www.faysbook.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια