ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Αρνίσια παϊδάκια με θυμάρι

Αρνίσια παϊδάκια με θυμάρι


Υλικά:
  • 12 παϊδάκια – αρνάκι ή κατσικάκι,
  • 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ξεφυλλισμένο,
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες,
  • ελαιόλαδο,
  • λεμόνι,
  • αλάτι, πιπέρι.

[ads-post]

Εκτέλεση:
  • Το προηγούμενο βράδυ αφαιρείτε το περίσσιο πάχος από το κρέας και το αλείφετε με ελαιόλαδο.
  • Αναμιγνύετε το θυμάρι με το σκόρδο κι απλώνετε πάνω ομοιόμορφα το μίγμα.
  • Το βάζετε σε μια πιατέλα, το σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και το κρατάτε στο ψυγείο.
  • Το βγάζετε από το ψυγείο ½ ώρα πριν το ψήσιμο. 
  • Ψήνετε τα παϊδάκια στο τηγάνι για 15-20 περίπου λεπτά, γυρίζοντάς τα δυο τρεις φορές και τα αλατίζετε 3 λεπτά πριν το τέλος του ψησίματος.
  • Τα βάζετε σε πιατέλα, τα ραντίζετε με χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και τα σερβίρετε.
  • Εκτός από το θυμάρι, μπορείτε να προσθέσετε στη συνταγή δεντρολίβανο ή και ρίγανη.
  • Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκόρδο σε σκόνη.




Καλή σας όρεξη...



Γράφει για την larisacitynews.GR
Angel








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια