ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Άσχημα μπλεξίματα για τον Λάκης Λαζόπουλος - Του ζητάνε 80.000 ευρώ!

Άσχημα μπλεξίματα για τον Λάκης Λαζόπουλος - Του ζητάνε 80.000 ευρώ!


Άσχημα μπλεξίματα έχει ο Λάκης Λαζόπουλος. Ζητάνε απόν τον παρουσιαστή 80.000 ευρώ και την ερχόμενη Παρασκευή θα εκδικαστεί η αγωγή. Τι συνέβη;

Ο Πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης, διεκδικεί την συγκεκριμένη αποζημίωση για το σχόλιο στην εκπομπή του εις βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας και νυν προέδρου του Κοινοβουλίου της Γερμανίας , Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Ο Σόιμπλε έχει δύο εμμονές όσο και να φανεί σκληρό αυτό που θα πω όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα σιγά - σιγά, το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα, εγώ το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη, ποιες είναι οι εμμονές του» είχε αναφέρει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΠεΣΚΑ), Β. Δημητριάδης είχε αντιδράσει άμεσα και είχε ανακοινώσει από τότε ότι θα καταθέσει αγωγή εις βάρος του παρουσιαστή με αποτέλεσμα μετά τον θάνατο της συζύγου του να μπαίνει σε περιπέτειες.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε υποστηρίξει: «Είμαι έτοιμος να ζητήσω όχι μία, αλλά χίλιες συγγνώμες, αν θεωρείτε ότι έθιξα εσάς και τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Η στάση μου όλα αυτά τα χρόνια, η υποδοχή μου προς τους ανθρώπους αυτούς, τόσο στις εκπομπές μου όσο και σε θέατρα που εργάστηκα, είναι γνωστή σίγουρα και σε εσάς. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν μίλησα ούτε γενικά, ούτε αφηρημένα, ούτε σε πληθυντικό αριθμό».
Λάκης Λαζόπουλος: Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο της γυναίκας του! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Χαμογελάει ξανά μετά το θάνατο της γυναίκας του ο Λάκης Λαζόπουλος! Δείτε εδώ τη φωτογραφία- ντοκουμέντο!

Ο αγαπημένος κωμικός πέρασε δύσκολες στιγμές με την απώλεια της συζύγου του Τασούλας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το χαμόγελο επανέρχεται σιγά σιγά στα χείλη του.

[ads-post]

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Espresso", ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σε σχολείο στη Βαρυμπόμπη και μίλησε σε μαθητές γυμνασίου σχετικά με την υποκριτική. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει το επάγγελμα του ηθοποιού, στις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη αλλά και από το θέατρο ενώ δέχθηκε ερωτήσεις και από τους μαθητές.

Μεταξύ άλλων, οι μαθητές του γυμνασίου ρώτησαν τον Λάκη Λαζόπουλο σχετικά με το ποιος είναι ο δικός του αγαπημένος κωμικός αλλά και γιατί δεν γίνονται πια περισσότερες κωμικές ταινίες.


Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην εκδήλωση, ο ηθοποιός φαινόταν ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθε σε επαφή με παιδιά, τα οποία μάλιστα του ετοίμασαν και ένα αναμνηστικό βίντεο με τη ζωή του, κάτι που τον έκανε να συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος φωτογραφήθηκε με γονείς, δασκάλους και μαθητές οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ενθουσιασμένοι γύρω από τον καλλιτέχνη!






Πηγή: www.youweekly.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια