ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Aν νομίζεις ότι έρχεσαι σε οργασμό μόνο με το s3x κάνεις λάθος!

Aν νομίζεις ότι έρχεσαι σε οργασμό μόνο με το s3x κάνεις λάθος!

Για να είμαστε ειλικρινείς δε χρειάζεσαι καν τη βοήθεια άλλου ατόμου


Για τις γυναίκες ο οργασμός είναι στόχος. Οι περισσότερες έχουν βρει τον τρόπο τους για να τον επιτυγχάνουν, κάποιες τον βιώνουν πιο δύσκολα και ορισμένες έχουν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι κάτι που δε μπορούν να έχουν κάθε φορά.



Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε να συμβαίνει κάθε φορά και όχι μόνο μια φορά. Άλλη μια αλήθεια είναι ότι οι άντρες θα έπρεπε να συμμετέχουν ακόμα πιο ενεργά στην επίτευξή του και να περιμένουν τις κυρίες να τελειώσουν πρώτες.


[ads-post]

Σε άλλα νέα, αν περάσουμε σε next level, εκτός από τον οργασμό τον οποίο βιώνει η γυναίκα με τη σεξουαλική επαφή ή με τον αυνανισμό υπάρχουν και άλλα τέσσερα είδη οργασμού τα οποία είναι πιο σπάνια. Εμείς τα αναφέρουμε και ελπίζουμε και να τα βιώσουμε.



O oργασμός κατά τη διάρκεια του ύπνου: Μερικές φορές συνοδεύεται από κάποιο αντίστοιχο αισθησιακό όνειρο, άλλες φορές όχι, αλλά ξυπνάς με ένα αίσθημα ευεξίας και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.


Ο οργασμός κατά τη διάρκεια της γυμναστικής: Κι όμως υπάρχουν γυναίκες που με κάποιες ασκήσεις αιματώνουν την επίμαχη περιοχή κι έχουν καταφέρει να έρθουν σε οργασμό ενώ γυμνάζονται ερεθίζοντας την περιοχή των γεννητικών οργάνων.


Ο οργασμός του τοκετού: Ανάμεσα στους πιο ισχυρούς πόνους που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα και στα πιο έντονά της συναισθήματα έχουν σημειωθεί και ανεπανάληπτοι οργασμοί. Πραγματικά παράξενο.


Ο οργασμός του εγκεφάλου: Ok, πρέπει να είσαι πολύ spiritual, να έχεις πάει τη σκέψη σε άλλο επίπεδο, να αφήνεις τη φαντασία σου να καλπάζει, να ξέρεις να χειρίζεσαι το μυαλό σου αλλά όντως συμβαίνει. Μάλλον τότε μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είσαι “εγκεφαλικός τύπος”.





Πηγή: www.marieclaire.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια