ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

To επαναστατικό προφυλακτικό των 1000 ωθήσεων είναι πλέον γεγονός

To επαναστατικό προφυλακτικό των 1000 ωθήσεων είναι πλέον γεγονός

Και όσοι το δοκίμασαν δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι

Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, η μέση σεξουαλική πράξη αποτελείται από 100 έως 500 ωθήσεις του πέους μέσα στον κόλπο. Αν αυτός ο αριθμός σας φαίνεται ότι έχει μεγάλη απόκλιση, ότι δηλαδή πως γίνεται κάποιος να ολοκληρώνει με 100 και κάποιος άλλος με 500 ωθήσεις τότε μη σας φαίνεται παράξενο, διότι κάποιοι άνδρες εκσπερματώνουν πρόωρα και κάποιοι άλλοι καθυστερούν πολύ, επομένως ο μέσος όρος όλων αυτών είναι το αποτέλεσμα της έρευνας.

Τι πρόβλημα όμως παρουσιάζεται στα κοινά προφυλακτικά όταν αυτά αγγίξουν τις 500 ωθήσεις; Δυστυχώς φθείρονται, αλλοιώνονται, τρυπάνε ή χάνουν την λίπανσή τους με αποτέλεσμα να βγαίνουν άχρηστα και να πρέπει να αντικατασταθούν. Κάποιοι χρήστες προφυλακτικών ανανεώνουν με λιπαντικό τη χαμένη επίστρωση όσο διαρκεί η πράξη αλλά και αυτό προκαλεί διακοπή και αποσυντονισμό άρα απώλεια του πάθους. Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν δημιουργήθηκε το προφυλακτικό των 1000 ωθήσεων.

[ads-post]

Η διαφορά που έχει αυτό το νέο προφυλακτικό σύμφωνα με δημοσίευση στo Royal Society Open Science είναι ότι η επίστρωσή του εμπεριέχει υδροφιλικά πολυμερή, που της επιτρέπουν να υγραίνεται και να παραμένει γλιστερή όσο βρίσκεται σε επαφή με σωματικά υγρά. Μάλιστα η μεγάλη πλειοψηφία των ατόμων που δοκίμασαν το προφυλακτικό αυτό είπαν ότι έμειναν ικανοποιημένοι και πως θα ήταν θετικοί να το εντάξουν στην σεξουαλική τους ρουτίνα, κάτι πολύ θετικό για τη δημόσια υγεία.





Πηγή: www.marieclaire.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια