ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη Ραμόνα: «Αν τη δω θα της δώσω μία μπανάνα να ταΐσει την τσάντα μου» (VIDEO)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη Ραμόνα: «Αν τη δω θα της δώσω μία μπανάνα να ταΐσει την τσάντα μου» (VIDEO)

Η Ραμόνα Βλαντή σε δηλώσεις της «κατηγόρησε» τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για «μαϊμού» τσάντες 
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νού ΑΝΤ1 έκανε η Ραμόνα Βλαντή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολιάζοντας το ντύσιμο της με ειρωνικό τρόπο.

«Η Αλεξανδράκη να μη με έχει κριτή γιατί με θαμπώνουν τα μαϊμουδάκια που φορά. Όποιος δεν έχει λεφτά, να πάρει κάτι οικονομικό που να το αντέχει η τσέπη της. Όταν περνώ δίπλα από την Αλεξανδράκη ακούω ουουου, βλέπω μπανάνες να ταΐζουν τις τσάντες», είπε μεταξύ άλλων.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της νικήτριας του My Style Rocks 1, το Πρω1νό επικοινώνησε με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση.

«Ειλικρινά είναι πολύ θλιβερό να καθόμαστε και να συζητάμε ποια φοράει την καλύτερη τσάντα. Εγώ δεν έχω συνεργαστεί με την συγκεκριμένη κοπέλα… Τι είναι στυλίστρια είναι; Την έχουν και πρότυπο μικρά κορίτσια και είναι άσχημα τα μηνύματα που προσπαθεί να περάσει. Η κακία και η ζήλεια ρέει άφθονη. Εγώ δεν έχω να αποδείξω κάτι… Έχω δουλέψει με άπειρους στυλίστες, την δουλειά μου την ξέρω καλά και με ξέρουν όλοι. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα από το όνομά μου. Είναι γελοίο αυτό που συζητάμε. Προσπαθεί η κοπέλα να δημιουργήσει μία ίντριγκα γιατί μάλλον δεν την πήραν εκεί που ήθελε. Δεν την ξέρω καν την κοπέλα… Αν την δω κάπου θα της δώσω μία μπανάνα και θα της πω τάισε την τσάντα μου».

[ads-post]

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:









Πηγή: www.protothema.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια