ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Με επιτυχία διεξήχθη η 17η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας»

Με επιτυχία διεξήχθη η 17η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας»


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 17η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας» από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου 2019, στη Λάρισα, στην Κεντρική Πλατεία. 

Στην έκθεση αυτή, συγκεντρώθηκαν παραγωγοί από Κρήτη, Κατερίνη, Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Λάρισα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Αττική, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα, Κιλκίς και Λάρισα και συμπλήρωσαν με τα προϊόντα τους την πλούσια γκάμα της διατροφικής αλυσίδας. 

Η έκθεση ήταν μια διοργάνωση του Δήμου Λαρισαίων υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας. Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης μίλησε για αντάμωμα πολιτισμού, με τον πολιτισμό της κάθε περιοχής να αποτελεί πολιτισμό της Ελλάδας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρώην υφυπουργός κ. Δημήτρης Σαρρής, ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Νεκτάριος Σερμάκης, η γενική γραμματέας του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Καλλιόπη Τζήκα, η οποία μάλιστα ανέφερε ότι θα διοργανωθεί στη Λάρισα εβδομάδα γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Λάμπρος Καμπουράκης. 

[ads-post]

Το Επιμελητήριο Λάρισας πάντα κοντά στα μέλη του, τους παρείχε δωρεάν περίπτερο στο οποίο παρουσιάστηκαν τοπικά προϊόντα. Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου ως εκθέτες συμμετείχαν οι παρακάτω εταιρίες: 
  • Λιοπρασίτης – Επεξεργασία – Εμπορία Κρεάτων 
  • Φθίας Γη – Στράτου Αναστασία – Οικοτεχνία 
  • Κομψαρά Ειρήνη – Παραγωγή Ξηρών Καρπών 
  • Δημητρακοπούλου Άρτεμις – Βιοτεχνία Ζυμαρικών 
  • Μιτσοπούλου Ευδοξία – Οινοποιείο 
  • DIO – Γιώργος Ταμπούρης - Ανθοπωλείο 

Στην διοργάνωση στη Λάρισα, χιλιάδες επισκέπτες γεύτηκαν και προμηθεύτηκαν τα προϊόντα των εκθετών, ενώ εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες ανέπτυξαν συνεργασία σε επίπεδο χονδρικής και διακίνησης των εμπορευμάτων στην Βόρεια Ελλάδα. 















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια