ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Η Madonna συνάντησε την Kim Kardashian στο καμαρίνι της και τη ρώτησε «πώς σε λένε»; (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Madonna συνάντησε την Kim Kardashian στο καμαρίνι της και τη ρώτησε «πώς σε λένε»; (ΦΩΤΟ-VIDEO)


Οι αδερφές Καρντάσιαν πήγαν να απολαύσουν τη βασίλισσα της ποπ

H Κιμ Καρντάσιαν έχει δηλώσει στο παρελθόν πως είναι μεγάλος θαυμαστής της Μαντόνα. Μάλιστα οι δύο διάσημες κυρίες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν επιχειρηματικά στον τομέα των καλλυντικών και της ομορφιάς.

Η βασίλισσα της ποπ πραγματοποιεί τη «Madame X» περιοδεία της και δίνει συναυλίες σε θέατρα ανά τον πλανήτη. Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Λος Αντζελες και με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε δύο από τις αδερφές Καρντάσιαν.

Η Κιμ και η Κόρτνεϊ βρέθηκαν στο κοινό προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους καλλιτέχνη. Μετά το τέλος του σόου η Μαντόνα τις υποδέχτηκε στο καμαρίνι της, όπου σαν... φίλες τα είπαν για λίγο μπροστά στις κάμερες. Φυσικά αποσπάσματα από τη συνάντησή τους ανέβηκαν στα social media. Όπως θα δείτε η Μαντόνα κάθεται στο πάτωμα και με χιούμορ ρωτάει την Κιμ «πώς σε λένε».


Δείτε βίντεο και φωτογραφία: 





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις



[ads-post]




Η περιοδεία «Madame X» ξεκίνησε στις 12 Σεπτεμβρίου στο «BAM Howard Gilman Opera House» στη Νέα Υόρκη και κάνει στάση για πολλές βραδιές σε κάθε πόλη και σε μέρη όπως το «Chicago Theatre» στο Σικάγο, το «The Wiltern» στο Λος Άντζελες, το «Colosseum» στο «Caesar’s Palace» στο Λας Βέγκας , το «Boch Center Wang Theatre» στη Βοστόνη, το «The Met» στη Φιλαδέλφεια και το «Fillmore Miami Beach» στο θέατρο «Jackie Gleason». Η τουρνέ θα συνεχιστεί στις αρχές του 2020 με παραστάσεις στο «Coliseum» στη Λισαβόνα, στο «Palladium» στο Λονδίνο και στο «Grand Rex» στο Παρίσι.




Πηγή: www.protothema.gr






« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια