ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Μαθήματα παραδοσιακών χορών από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας

Μαθήματα παραδοσιακών χορών από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας


Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την ονομασία τους, προσθέτουν μία ακόμη καινούρια δράση κοντά στις δεκάδες άλλες που «τρέχουν» παράλληλα! Είναι η προσέγγιση της μουσικής μας παράδοσης, με την εκμάθηση παραδοσιακών χορών. Ο πολιτισμός, είναι ένα κεντρικό πεδίο ενδιαφέροντος των Ενεργών Πολιτών και το καταμαρτυρούν οι δεκάδες πολιτιστικές δράσεις τους, όπως καλλιτεχνικά εργαστήρια, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, ποιητικές εσπερίδες, μουσικές συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, λέσχη ανάγνωσης, κ.α.



Ο παραδοσιακός χορός είναι ένας συντονισμός της ψυχής και του σώματος με τα αρχέγονα μουσικά ακούσματα που διαπερνούν τους αιώνες, και που η κάθε γενιά οφείλει να διασώσει, να γαλουχηθεί και να παραδώσει στις επόμενες γενιές, σε μια νοητή μεταλαμπάδευση της αθάνατης ιερής φλόγας του πολιτισμού μας! Και οι Ενεργοί Πολίτες δε θα μπορούσαν να μη συμμετέχουν ως ενεργοί κρίκοι αυτής της αλυσίδας!

Η πρώτη συνάντηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Η εκδήλωση ενδιαφέροντος των συμπολιτών μας ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αναγκαστήκαμε να δημιουργήσουμε δύο τμήματα εκμάθηση χορού, ένα κάθε Δευτέρα στις 8:00 με 9:00 μμ., κι ένα δεύτερο την ίδια μέρα, στις 9:00 με 10:00 μμ., στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Λ. Κατσώνη 37).

[ads-post]

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους συμπολίτες μας, για τον εντυπωσιακό τρόπο που στηρίζουν όλες τις δράσεις μας!

Συνεχίζουμε δυναμικά, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα!


















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια