ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στους αγρότες: «Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου» (VIDEO)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά στους αγρότες: «Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου» (VIDEO)


Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να χάσει την ψυχραιμία του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ωστόσο, αυτή τη φορά υπερέβη τα εσκαμμένα και απευθύνθηκε απαξιωτικά, όχι σε κάποιον βουλευτή της αντιπολίτευσης, αλλά σε... αντιπροσωπεία αγροτών.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, κατά τη συνάντηση με αγρότες τευτλοπαραγωγούς στο εργοστάσιο ζάχαρης Πλατέος Ημαθίας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ρωτήθηκε τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019 και με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν, κάτι που «καίει» τους παραγωγούς και τις οικογένειές τους.

Ωστόσο, ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης παρενέβη λέγοντας πως θα πληρωθεί με 32 ευρώ. Όμως, επειδή δεν διευκρινιζόταν ο τρόπος που θα γίνει αυτό, τον λόγο πήρε ο Άδωνης. Και τι είπε; Με ύφος που θα παρέπεμπε περισσότερο στον... Ιούλιο Καίσαρα, και λόγο που θα ταίριαζε αν είχε απέναντί του κάποιον αντιπολιτευόμενο βουλευτή και όχι έναν αγρότη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είπε το εξής: «Εάν μπορείς να βρεις κάπου καλύτερα (τιμή), μπορείς να τα πας».

[ads-post]

Σαν να μην έφτανε η προκλητικότατη διατύπωση που επέλεξε, χτυπώντας στον ώμο, εμφανώς ειρωνικά, τον εκπρόσωπο των παραγωγών, συνέχισε λέγοντας: «εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας λοιπόν στην Κουμουνδούρου».

Η απάντηση που πήρε από τους αγρότες; «Εσύ ευχαρίστησες τον Πιτσιόρλα όταν παρέλαβες το υπουργείο».

Τα λόγια είναι περιττά...








Πηγή: www.documentonews.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια