ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Ο Ανδρέας Ξανθός από τη Λάρισα: "Πολιτικό μέτωπο υπεράσπισης του ΕΣΥ"

Ο Ανδρέας Ξανθός από τη Λάρισα: "Πολιτικό μέτωπο υπεράσπισης του ΕΣΥ"


Υπέρ της δημιουργίας ενός πολιτικού μετώπου που θα υπερασπίζεται το δημόσιο χαρακτήρα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τάχθηκε σήμερα από τη Λάρισα, ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Αν. Ξανθός.

Ο κ. Ξανθός προσδιορίζοντας το μέτωπο αυτό έκανε λόγο για πολίτες, φορείς και υγειονομικούς που έχουν γνώση των προβλημάτων και δεν τοποθετούνται πολιτικά στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στις ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Ως παράδειγμα μάλιστα ο πρώην υπουργός Υγείας, ανέφερε τις κοινές προσπάθειες που έγιναν από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΚΙΝ.ΑΛ. και ΜΕΡΑ 25 στην κρίση με το ΚΕΘΕΑ.

«Μπορούμε και στο μέλλον να αναζητήσουμε κοινή πορεία σύγκλισης. Μας ενδιαφέρει η κοινωνική δικτύωση», ξεκαθάρισε ο κ. Ξανθός, ο οποίος αναγνώρισε παράλληλα ως μειονέκτημα, το γεγονός ότι δεν έγινε εφικτό επί της θητείας του να ολοκληρωθούν οι νέοι Οργανισμοί στα νοσοκομεία της χώρας, γεγονός που συνιστούσε, θεσμική αναβάθμιση του ΕΣΥ.

[ads-post]

Ο πρώην υπουργός, αναφέρθηκε αναλυτικά και στα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ΕΣΥ, καθώς και στις επαφές που είχε σήμερα με εργαζομένους στην ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων, αλλά και το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η περιοδεία του κ. Ξανθού, ολοκληρώθηκε με ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο Λάρισας.




Πηγή: www.ert.gr













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια