ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ο Απόστολος Καλογιάννης δηλώνει: "Όχι σε ξενοδοχεία-γκέτο στο κέντρο της πόλης"

Ο Απόστολος Καλογιάννης δηλώνει: "Όχι σε ξενοδοχεία-γκέτο στο κέντρο της πόλης"


Για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης μίλησε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο για το προσφυγικό- μεταναστευτικό πρόβλημα σε σχέση με την εγκατάσταση νέων προσφύγων στην πόλη της Λάρισας.

Ο κ. Καλογιάννης αρχικά επανέλαβε ότι η Λάρισα συνέβαλε στο προσφυγικό και σημείωσε με νήμα ότι δεν πρέπει να υπάρξουν πρόσφυγες στο κέντρο της πόλης σε ξενοδοχεία που μπορούν να γίνουν γκέτο. Μάλιστα τόνισε ότι σχετικά δημοσιεύματα για μια τέτοια περίπτωση δεν έχουν βάση και ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες των δύο ξενοδοχείο που είναι κλειστά στη Λάρισα καθώς είναι στην ίδια γραμμή με την δημοτική αρχή.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι δε ευσταθεί η φημολογία ότι θα υπάρξει δομή στη Γιάννουλη. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε και στην διαδήλωση που αναμένεται να γίνει για αυτό το θέμα από διάφορες ομάδες αύριο Σάββατο στην κεντρική πλατεία για κάτι που δεν έδωσε την σχετική άδεια ο δήμος.

[ads-post]

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση της Ρένας Καραλαριώτου, επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι «η Λάρισα δεν μπορεί να σηκώσει άλλους πρόσφυγες. Τα ξενοδοχεία στο κέντρο της δεν μπορούν να δεχθούν μετανάστες».

Στην ίδια γραμμή και οι περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.





Πηγή: www.larissanet.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια