ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας την Κυριακή στη Λάρισα – Το πρόγραμμα δράσης του ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας την Κυριακή στη Λάρισα  – Το πρόγραμμα δράσης του ΚΚΕ


Στη Λάρισα θα βρεθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε εκδήλωση της ΤΕ Λάρισας.

Σε συνέντευξη Τύπου δόθηκε στη δημοσιότητα το κεντρικό πρόγραμμα παρεμβάσεων της ΚΟ Λάρισας.

Όπως τονίστηκε, μεταξύ άλλων, «τα μέλη του Κόμματος και εδώ στη Λάρισα, μαζί με τους φίλους του Κόμματος, πρωτοπόρους εργαζόμενους μέσα στη φωτιά της μάχης δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στους τόπους δουλειάς, στις υπηρεσίες, στις σχολές και στα σχολεία, στις γειτονιές, με στόχο μας:

Την πλατιά ενημέρωση των λαϊκών οικογενειών για την ουσία της πολιτικής που ακολουθείται σε όλες αυτές τις πλευρές που επηρεάζουν αποφασιστικά την καθημερινότητα τους»

[ads-post]

Παράλληλα δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα δράσης.

Αναλυτικά:

• Την Κυριακή 1 Δεκέμβρη, στις 12: 30 θα πραγματοποιηθεί κεντρική πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή το Γ.Γ. της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει δημοτικό- λαϊκό γλέντι, με το μουσικό σχήμα των «Λάτρεις», για να περάσουμε ένα όμορφο και χαλαρό μεσημέρι. Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στο Αλκαζάρ.

• Την αμέσως προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 30 Νοέμβρη, στις 6:30 μμ, στην ισόγεια αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, φιλοξενούμε με ιδιαίτερη χαρά τον Ομάρ Κουότα, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚ Μεξικού, κεντρικό μας ομιλητή σε μια εκδήλωση – συζήτηση ιδαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Ακριβώς επειδή το θέμα της είναι η αλληλεγγύη μας στην πάλη των λαών της Λατινικής Αμερικής, όπου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, πλούσιες για να βγάλουμε συνολικότερα συμπεράσματα. Στην εκδήλωση προλογίζει ο Ελισσαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος.

• Την Πέμπτη 5 Δεκέμβρη , στην αίθουσα του εμπορικού επιμελητηρίου, στις 7μμ εκδήλωση που οργανώνουν οι ΚΟ στο χώρο της εκπαίδευσης με θέμα την πρόταση του ΚΚΕ για την προσχολική αγωγή, θέμα φωτιά για χιλιάδες νέα ζευγάρια και οικογένειες. Ομιλητής ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας- Έρευνας. 

• Την Τρίτη 10 Δεκέμβρη θα συζητήσουμε με το Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, υπεύθυνο του τμήματος για την Εργατική δουλειά, σε εκδήλωση αφιερωμένη στους εργαζόμενους με θέμα « Δυναμώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην εργασιακή ζούγκλα για τα σύγχρονα δικαιώματά μας» , στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Εμπορικού επιμελητηρίου.

• Ενώ η χρονιά «κλείνει» με την τριήμερη έκθεση βιβλίου στο χώρο του «Μύλου» , στις 16-17-18 Δεκέμβρη, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους Λαρισαίους να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες τίτλους βιβλίων όπως και να δούνε την έκθεση που ετοίμασε η ΚΟ Λάρισας, με αρχειακό υλικό και θέμα την Κομμουνιστική Διεθνή.

Στα πλαίσια αυτής της έκθεσης την Τρίτη 17 Δεκέμβρη πραγματοποιείται εκδήλωση με την συντρόφισσα Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, η οποία θα παρουσιάσει το «Δοκίμιο Ιστορίας» , του Κόμματος, μια δουλειά επιστημονικής, πολύχρονης, κοπιαστικής επεξεργασίας του Κόμματος μας, που δίνει απαντήσεις – συμπεράσματα για τον αγώνα αμς σήμερα, μέσα από την πορεία του Κόμματος, του κινήματος τους περασμένους αιώνες».




Πηγή: www.kosmoslarissa.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια