ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Ευχών

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Ευχών


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η πόλη μας ντύνεται γιορτινά! Το φαντασμαγορικό Πάρκο των Ευχών του Δήμου Λαρισαίων, σε λίγο θα ανοίξει και πάλι τις πύλες του!

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, δε θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης μας. Αποφάσισαν λοιπόν να συμμετέχουν με το δικό τους χριστουγεννιάτικο σπιτάκι, που τους παραχώρησε ευγενικά ο δήμος στο Πάρκο των Ευχών στο Αλκαζάρ, αμέσως μετά το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, από την Παρασκευή 13/12 ως την Πέμπτη 19/12. Από εκεί, καλαίσθητα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια που κατασκεύασαν με μεράκι οι εθελοντές, θα ανταλλάσσονται με την αγάπη των πολιτών που θα μεταφραστεί σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, για να ενισχύσουν το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ., ώστε οι 110 άπορες οικογένειες που στηρίζει, να έχουν ένα αξιοπρεπές γιορτινό τραπέζι. Στο σπιτάκι των Εν.Πο.Λ. θα διατίθεται επίσης και ζεστό αρωματικό κρασί για να ευφράνει τις καρδιές μας, αλλά και να μας ζεστάνει τη διάθεσή μας. Σας καλούμε λοιπόν να μας επισκεφτείτε, και να στολίσετε το σπιτικό σας με κάποιο από τα υπέροχα στολίδια μας. Ας κάνουμε λοιπόν το Πάρκο των Ευχών, εκτός από χώρο χαράς και διασκέδασης, ένα μαγικό εργαστήρι πραγματοποίησης ευχών, για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας, να περάσουν καλύτερες γιορτές!

[ads-post]

Επειδή όμως θέλουμε όλους τους πολίτες ακόμη πιο ενεργούς στις δράσεις μας, προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να προσφέρει στολίδια που ήδη έχει ή να συμμετέχει στην κατασκευή των στολιδιών, να έρχεται στον Πολυχώρο Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών (στην οδό Λάμπρου Κατσώνη 37) κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 10:00 ως τις 12:00 το πρωί, στα δημιουργικά εργαστήρια στολιδιών και να ενταχθεί στην παρέα μας. Επίσης, όποιος εθελοντής/ντρια επιθυμεί να υποστηρίξει με την παρουσία του κάποιες βάρδιες στο ξύλινο σπιτάκι, να επικοινωνήσει για να δηλώσει συμμετοχή στα τηλέφωνα: 6984846162 (Κορίνα Βασιλοπούλου) ή 6974091819 (Εύη Καλούδη).

Σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζί τις ευχές μας, πράξεις !!









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια