ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

«Παραμύθια για μεγάλα μωρά» στον Μύλο του Παππά

«Παραμύθια για μεγάλα μωρά» στον Μύλο του Παππά


Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 20:00 στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (κεντρικό κτήριο – 2ος όροφος) θα παρουσιαστούν τα βιβλία της Ζωής Αλεξούλη «Παραμύθια για μεγάλα μωρά» και «Παραμύθια για μεγάλα μωρά ΙΙ».

Για τα βιβλία, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν η Αικατερίνη Μεζίλη – νευρολόγος, η Σοφία Πουλιώτη – εκπαιδευτικός και η Βασιλική Σιαδήμα – ηθοποιός.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Αγορή Πασχάλη – φιλόλογος, θεατρολόγος.



Πρόκειται για λευκώματα παραµυθιών που γράφτηκαν µε πολλή αγάπη και απευθύνονται σε άτοµα µεγαλύτερων ηλικιών χωρίς νοητική έκπτωση, µε ήπια νοητική έκπτωση, άτοµα µε αρχόµενη άνοια, και άτοµα µε άνοια µετρίου βαθµού. Επίσης , δεν θα µπορούσαν να µην απευθύνονται στους φροντιστές ατόµων µε διάγνωση άνοιας, σε όλα τα παιδιά και γενικότερα σε όσους παραµένουν παιδιά!

[ads-post]

Η Ζωή Αλεξούλη είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Α.Π.Θ. Συνέχισε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο ΠΜΣ Επικοινωνία Μέσα και Πολιτιστική Διαχείριση.

Η αγάπη της για το θέατρο την οδήγησε σε σπουδές Υποκριτικής στην Ανώτερη Δραματική Σχολή, Σύγχρονο Θέατρο “Bασίλης Διαμαντόπουλος” στη Θεσσαλονίκη. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο Κ.Θ.Β.Ε και σε άλλες σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Αγαπάει τη συγγραφή. Ποιήματα και άρθρα της δημοσιεύονται κατά καιρούς στον ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ το βιβλίο “Παραμύθια για μεγάλα μωρά ΙΙ” είναι η συνέχεια της επιτυχημένης έκδοσης “Παραμύθια για μεγάλα μωρά”. Από το 2013 εργάζεται ως ψυχολόγος κι αισθάνεται τυχερή που συνεχίζει να ονειρεύεται, να αγωνίζεται και να προσφέρει στη χώρα της.
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια