ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Πρόσκληση Εκθέσεων - Επιμελητήριο Λάρισας

Πρόσκληση Εκθέσεων - Επιμελητήριο Λάρισας


Το Επιμελητήριο Λάρισας στην προσπάθεια προώθησης των εξαγωγών των επιχειρήσεων του Νομού Λάρισας, θα ενισχύσει οικονομικά τα μέλη που θα δηλώσουν συμμετοχή στις παρακάτω εκθέσεις:

  • 1η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Τεχνολογίας, INFTEXPO (Aμμάν, 1- 4.07.2020)
Πρόκειται για Διεθνή Έκθεση με αντικείμενο τα τρόφιμα, τα ποτά και τεχνικές παρασκευής τους, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης Εκθέσεων και Διασκέψεων, Pulse Media, σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ Ένωση Εμπόρων Τροφίμων της Ιορδανίας. Στην εν θέματι Διεθνή Έκθεση, αναμένεται να συμμετάσχουν, πλέον των 100 σημαντικότερων επιχειρήσεων τροφίμων της χώρας, η αγορά της οποίας αποτελεί εφαλτήριο για εμπόριο διείσδυση και σε γειτονικές χώρες της περιοχής.


  • ΔΕ FOOD & HOTEL ASIA SINGAPORE 31.3 - 3.4.2020
Η Διεθνής Έκθεση “FOOD & HOTEL ASIA” (31/3-3/4/2020) οργανώνεται από το 1978 και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στον Εκθεσιακό χώρο Singapore Expo στην Σιγκαπούρη.

Πρόκειται για μια σημαντική εμπορική έκθεση, συνώνυμη με τη βιομηχανία τροφίμων και φιλοξενίας στην Ασία. Μέσα από 40 χρόνια ανάπτυξης, η FHA μεγάλωσε αλματωδώς και έχει κερδίσει τη φήμη της ως την πιο ολοκληρωμένη διεθνή εμπορική έκθεση τροφίμων και φιλοξενίας στην περιοχή προσελκύοντας την συμμετοχή κορυφαίων αγοραστών από τις γειτονικές χώρες όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, το Βιετνάμ, η Ταϊλάνδη, η Ταιβάν.


  • SUMMER FANCY FOOD SHOW 28-30 -2020
Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη 66 η Δ.Ε. SUMMER FANCY FOOD SHOW, από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2020 στον εκθεσιακό χώρο JACOB JAVITS Convention Center στη Ν. Υόρκη, το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στον κλάδο των τροφίμων – ποτών της Β. Αμερικής.

Η Δ.Ε. SUMMER FANCY FOOD SHOW είναι αναγνωρισμένη ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς διεθνείς εκθέσεις τροφίμων – ποτών στις ΗΠΑ και είναι το σημείο συνάντησης αγοραστών και εξαγωγέων. Η διοργάνωση του 2019 προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, που πλησίασε τους18.000 στον αριθμό, στους οποίους περιλαμβάνονται διανομείς, λιανέμποροι, χονδρέμποροι, εκπρόσωποι μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του τύπο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πάνω από 2.600 εκθέτες από 63 χώρες, είχαν τη δυνατότητα να προβάλλουν πάνω από 200.000 προϊόντα σε συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 362.000sq.f., παρουσιάζοντας τη σύγχρονη τάση στον χώρο των τροφίμων και ποτών στους επισκέπτες της έκθεσης. Οι ίδιοι οι εκθέτες πραγματοποίησαν σημαντικές συναντήσεις με αγοραστές που λειτουργούν για χώρες συνειδητοποιημένων καταναλωτών με δυνατό αγοραστικό ενδιαφέρον και υψηλό εισόδημα.

[ads-post]

Για δήλωση ενδιαφέροντος παρακαλούμε να στείλετε στα παρακάτω email τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας σας και της έκθεσης που σας ενδιαφέρει.


Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 30 Νοεμβρίου 2019 - Παρακαλούμε δηλώστε ενδιαφέρων Άμεσα
















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια