ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Προβλήματα στο Νομό Λάρισας από την κακοκαιρία

Προβλήματα στο Νομό Λάρισας από την κακοκαιρία


Ήδη παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα στο ν. Λάρισας από την κακοκαιρία που εκδηλώνεται αυτή την ώρα στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες βραχυκύκλωμα παρουσιάστηκε σε κολόνα της ΔΕΗ στο δρόμο Λάρισας- Φαλάνης. Εκδηλώθηκε φωτιά και άμεσα η Π.Υ έφτασε στο σημείο για να την κατασβέσει. Την ίδια ώρα έφτασε και συνεργείο της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της βλάβης.

Στο δρόμο προς Ραψάνη λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης σε διάφορα σημεία του δρόμου υπάρχουν φερτά υλικά. Ήδη προς το σημείο κινούνται μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας για την αποκατάσταση.

[ads-post]

Στα παράλια του δήμου Αγιάς δεν παρουσιάζονται μέχρι αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα προβλήματα αλλά αυτή την ώρα η βροχή έχει δυναμώσει. Μια κολόνα λόγω του αέρα έχει πάρει κλήση στο δρόμο Λάρισας- Αγιάς. Φερτά υλικά έχουν κατέβει σε σημείο του δρόμου Ρακοποτάμου- Σκλήθρου αλλά είναι εκεί και επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συνολικά στην ανατολική Θεσσαλία η Περιφέρεια επεμβαίνει με 15 μηχανήματα. Μιλάμε κυρίως για περιοχές των δήμων Τεμπών και Αγιάς.

Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι οι επόμενες ώρες είναι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες λόγω της εκδήλωσης ισχυρών φαινομένων.





Πηγή: www.larissanet.gr







« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια