ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Σε απολογία Δώνης - Κούγιας και έξι ΠΑΕ

Σε απολογία Δώνης - Κούγιας και έξι ΠΑΕ


Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, κλήθηκαν σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας για την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου (14:00), στο πλαίσιο των αγώνων της 9ης ημέρας.

Ο Δώνης θα δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ ως συνυποεύθυνη κλήθηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ ο Κούγιας για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΟΦΗ, όπως και η θεσσαλική ΠΑΕ, που κλήθηκε επίσης για τη συμπεριφορά οπαδών της και υβριστικά συνθήματα.

Εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών του και για υβριστικά συνθήματα θα δώσει και ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ μαζί με τον «Δικέφαλο του βορρά» κλήθηκε σε απολογία για τη συμπεριφορά του ο φροντιστής Μελετλίδης.

[ads-post]

Σε απολογία για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Άρη κλήθηκε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης, και μαζί του η ΠΑΕ.

Ακόμη, εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους θα δώσουν οι ΠΑΕ ΑΕΚ (για τον αγώνα με τον Ατρόμητο) και Ολυμπιακός (για τον αγώνα με την Ξάνθη).

Η ΑΕΛ θα απολογηθεί την Παρασκευή και για την κλήση της σε απολογία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, η οποία είχε οριστεί για την περασμένη Παρασκευή αλλά αναβλήθηκε.




Πηγή: www.naftemporiki.gr












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια