ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό με τη στήριξη του ΕΚΛ στη Λάρισα

Συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό με τη στήριξη του ΕΚΛ στη Λάρισα


Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας εκφράζει  τη στήριξη του στο συλλαλητήριο ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που διοργανώνουν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας, οι συνταξιουχικές οργανώσεις.

[ads-post]

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει και προχωρά στην νέα επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση , με επίκεντρο την επικουρική ασφάλιση. Στόχος είναι η απαλλαγή των εργοδοτών και του κράτους από την υποχρέωση καταβολής εισφορών στην επικουρική ασφάλιση και η κατάργηση της δημόσιας επικουρικής ασφάλισης. Και συνολικά η μετατροπή της ασφάλισης σε ατομική υπόθεση.

Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να έχουν καμία προσδοκία από αυτή την εξέλιξη…..

Aσφαλιστικά δικαιώματα και συντάξεις βρίσκονταν στο στόχαστρο της αντιλαϊκής επίθεσης με τεράστιες απώλειες για τα λαϊκά στρώματα.

Είναι ένα ζήτημα που μας αφορά όλους μας, εργάτες, αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες ανεξάρτητα από ηλικία. Η κοινωνική ασφάλιση δεν είναι μόνο η σύνταξη αλλά συνδέεται και με την κάλυψη των αναγκών μας σε υγεία-πρόνοια για την εργατική, λαϊκή οικογένεια, την διασφάλιση από επαγγελματικό κίνδυνο, εργατικά ατυχήματα κα

Το Εργατικό Κέντρο Ν.Λάρισας μπροστά σε αυτή την επίθεση και με αφορμή την αγωνιστική πρωτοβουλία για την οργάνωση του κοινού αγώνα συνταξιούχων και εργαζόμενων που ανέλαβε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, απευθύνει κάλεσμα στα σωματεία, μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες, μέσα από συνεδριάσεις Διοικητικών Συμβουλίων και γενικών συνελεύσεων να προετοιμάσουν το επόμενο βήμα, να πάρουν αποφάσεις για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοέμβρη, στις 11:00πμ στην Κεντρική Πλατεία.













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια