ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Θύμα απάτης πρατηριούχος στο Βόλο

Θύμα απάτης πρατηριούχος στο Βόλο


Έναν πρατηριούχο υγρών καυσίμων στον Βόλο έβαλαν στο «μάτι» απατεώνες και κατάφεραν να του αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Προσποιούμενος τον πελάτη ο ένας εκ των δύο απατεώνων, τηλεφώνησε στον 52χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου για να παραγγείλει πετρέλαιο θέρμανσης. Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας έστειλε στον Βολιώτη επαγγελματία πλαστό παραστατικό για να αποδείξει ότι είχε καταβάλει το χρηματικό ποσό των 5.400 ευρώ, που αντιστοιχούσε στην ποσότητα πετρελαίου που παρήγγειλε.

Το παραστατικό το έστειλε την περασμένη Δευτέρα, αλλά στη συνέχεια τηλεφώνησε στον πρατηριούχο για να τον ενημερώσει ότι είχε κάνει λάθος στην παραγγελία και ζητούσε πίσω τα χρήματα που είχε καταβάλει. Μάλιστα, έδωσε στον Βολιώτη επαγγελματία και αριθμό λογαριασμού προκειμένου να του καταθέσει τα χρήματα. Ο 57χρονος κατέθεσε χωρίς κανέναν έλεγχο τα χρήματα και στη συνέχεια διαπίστωσε πως έπεσε θύμα απάτης.

[ads-post]

Όπως διαπιστώθηκε, ο λογαριασμός τραπέζης ανήκε σε 22χρονο που κατοικεί στην Αθήνα.

Η δράση των απατεώνων δεν σταμάτησε στον 57χρονο, καθώς επιχείρησαν να εξαπατήσουν και 55χρονο, επίσης ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην πόλη του Βόλου.

Τόσο το άτομο που τηλεφώνησε στους πρατηριούχους, όσο και ο 22χρονος που έλαβε τα 5.400 ευρώ στον λογαριασμό του, αναζητούνται από την Αστυνομία και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.




Πηγή: e-thessalia.gr












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια