ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα


Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις εναρκτήριες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φαρσάλων, χθες το βράδυ στην πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα, για το καθιερωμένο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Περίπου στις 8 το βράδυ, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, με τους δημοτικούς συμβούλους που βρέθηκαν στην τελετή, μέτρησαν αντίστροφα μαζί με τον κόσμο και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε!

Η Παιδική Χορωδία της Μουσικής Σχολής Φαρσάλων απέδωσε ένα μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε, η γνωστή, Φαρσαλινή τραγουδίστρια, Λίλα Τριάντη, που με το ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα της, ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου και χάρισε στους Φαρσαλινούς ένα απολαυστικό μουσικό θέαμα με τους μουσικούς της.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς στην πλατεία Δημαρχείου, με το θέατρο δρόμου από την ομάδα Lomentum Act, τον Άγιο Βασίλη με το βοηθό του, το καλό ξωτικό, στο ξύλινο σπιτάκι τους, όπου παιδιά μικρά φωτογραφήθηκαν μαζί του, και τους πονηρούληδες καλικάντζαρους να θέλουν να χαλάσουν τη γιορτή και να αρπάξουν τα γράμματα και τα παιχνίδια των παιδιών από το σάκο του Άγιου Βασίλη.

Οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να να δουν μία φαντασμαγορική παράσταση από τους απίθανους ζογκλέρ, που έπαιζαν με μπαλάκια, κορύνες, φωτιές, περπατώντας πάνω σε ξυλοπόδαρα και κάνοντας απίθανες σαπουνόφουσκες, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 3 Ιανουαρίου 2020.


[ads-post]







Πηγή: www.ifarsala.gr













« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια