«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο bazaar του στη Πλατεία Ταχυδρομείου από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου έως και την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, Καθημερινές 10:00 έως 14:00 και 18:00 έως 21:00,Σαββατοκύριακα 10:00 έως 15:00.


Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!


Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!


[ads-post]


Αποκτώντας τα είδη του οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με προβλήματα Υγείας και δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας, προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.


Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για τη δράση του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Θεσσαλίας.


Δείτε όλα τα χριστουγεννιάτικα Βazaars που πραγματοποιούνται σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα: https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/christougenniatika-vazaars-apo-to-chamogelo-tou-paidiou/


Επισκεφτείτε το e-shop του Οργανισμού: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/