ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες Δράσεις των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων

Ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες Δράσεις των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία, μέσα σε μια κατανυκτική γιορτινή ατμόσφαιρα, με χαμόγελα και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες Δράσεις των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων περνώντας τα μηνύματα των Χριστουγέννων και μοιράζοντας τη χαρά και την αισιοδοξία στα μικρά παιδιά «την ελπίδα του αύριο».



Στη Χριστουγεννιάτικη Κεντρική Εκδήλωση των Παιδικών Σταθμών που έγινε στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας με θέμα «Πορεία προς τη Βηθλεέμ» τα παιδιά των 5ου, 6ου, 9ου, 10ου, 14ου, 15ου Παιδικών Σταθμών, με τη βοήθεια των παιδαγωγών τους , αναβίωσαν τη Γέννηση του Χριστού με το δικό τους μοναδικό τρόπο μέσα από μουσικοκινητικά δρώμενα όπου έγιναν Μάγοι, Βοσκοί, Δεντράκια, Αστέρια και Χιονούλες.

Οι μικροί φιλοξενούμενοι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών εξέπληξαν με τις ικανότητές τους και ενθουσίασαν τους πάντες.

[ads-post]

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Καλογιάννης Απόστολος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δεληγιάννης Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Βούλγαρης Σωτήρης, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Αλεξούλης Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λιούπας Νικόλαος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ Γιαννακόπουλος Κοσμάς-Μάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πράππας Αντώνιος και Παπαπαρίσης Απόστολος.

Την επιμέλεια και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων Μπαξεβάνου Σταυρούλα. 



Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων δράσεων και εύχεται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.











« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια