ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές των σχολείων πλημμύρισαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από μαθητές των σχολείων πλημμύρισαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων


Οι μικροί πρωταγωνιστές με τον μοναδικό τους τρόπο μέσα από ποιήματα και τραγούδια έστειλαν σε όλους μηνύματα χαράς κι ελπίδας, εισπράττοντας πολλά χειροκροτήματα. Οι ηλικιωμένοι με τη σειρά τους ξεδίπλωσαν μνήμες από το παρελθόν και αφηγήθηκαν ήθη κι έθιμα. Η χαρά έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν εμφανίστηκε ο αληθινός Αι- Βασίλης με ένα τεράστιο σάκο γεμάτο γλυκίσματα και δώρα. Ήταν πραγματικά μια ευκαιρία να βρούμε το χαμένο νόημα των Χριστουγέννων και να πιστέψουμε και πάλι στον Αι- Βασίλη μέσα από τα μάτια των παιδιών.



Ιδιαίτερη έκπληξη σε όλες τις εκδηλώσεις ήταν η Ορχήστρα του ΚΑΠΗ η οποία με τη σειρά της τραγούδησε κι όλοι μαζί χόρεψαν με κέφι κι ενθουσιασμό. Ήταν μια όμορφη συνάντηση της α’ με την γ’ ηλικία και συγκινητικό να βλέπεις τα πρόσωπα των ηλικιωμένων να λάμπουν από ευχαρίστηση, να γελούν ξέγνοιαστα και να χαίρονται σαν τα μικρά παιδιά.



Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων ευχαριστούν θερμά τα 7ο,10ο,19ο και 33ο Δημοτικά σχολεία καθώς και το 4ο Νηπιαγωγείο που έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις τους. Ο εντεταλμένος σύμβουλος των ΚΑΠΗ κος Κοσμάς Γιαννακόπουλος μετέφερε τις θερμές ευχές του δημάρχου κου Απόστολου Καλογιάννη και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κου Σωτήρη Βούλγαρη και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές κι ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.


[ads-post]












« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια