Η έκπληξη του STAR στους τηλεθεατές μια «ανάσα» πριν τον τελικό του GNTM (VIDEO)

Η έκπληξη του STAR στους τηλεθεατές μια «ανάσα» πριν τον τελικό του GNTM (VIDEO)

Την τελική νικήτρια θα αποφασίσει η κριτική επιτροπή, αλλά και το κοινό, που θα μπορεί να ψηφίσει μέσω ηλεκτρονικής ψηψοφορίας – Τι θα δούμε σήμερα στο δημοφιλές ριάλιτι 

Και την Πέμπτη θα προβάλλεται το GNTM από την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε το STAR, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου.

Πλέον, από την επόμενη εβδομάδα, οι ημέρες προβολής θα είναι η Δευτέρα, η Τρίτη και η Πέμπτη.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου, ενώ τη μεγάλη νικήτρια θα αναδείξει τόσο η κριτική επιτροπή, όσο και το τηλεοπτικό κοινό, που θα μπορέσει να δώσει τις δικές του ψήφους μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στις τρεις φιναλίστς. 

Στο αποψινό επεισόδιο του «Greece’s Next Top Model», οι τηλεθεατές θα δουν την Ασημίνα να συζητά με την Κάτια και την Άννα, στις οποίες θα δηλώσει αδικημένη από το αποτέλεσμα, αφού θεωρεί ότι δεν ήταν και τόσο κακό.

[ads-post]

Η Μαρία, σύμφωνα και με αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε η «Φωλιά των Κου Κου» θα πανηγυρίζει που μαζί με την Ίλντα είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες.

Η Ζενεβιέβ έχει τα δικά της σχέδια, καθώς η δοκιμασία με τα μήλα που θα θέσει στις διαγωνιζόμενες θα τις δυσκολέψει, αφού θα πρέπει πρώτα να βουτήξουν το κεφάλι σε μια λεκάνη με νερό και μήλα για να πιάσουν ένα με το στόμα τους, ενώ στη συνέχεια θα ποζάρουν στον φακό με το μήλο στο στόμα και βρεγμένες.

Τι θα φέρει στο σπίτι του GNTM η απρόσμενη αποχώρηση;
Πηγή: www.protothema.gr
Η έκπληξη του STAR στους τηλεθεατές μια «ανάσα» πριν τον τελικό του GNTM (VIDEO)