ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Ενημερωτική εκδήλωση "ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Από τον θάνατο στη ζωή" από την Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ

Ενημερωτική εκδήλωση "ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Από τον θάνατο στη ζωή" από την Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ


Η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο “ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Από τον θάνατο στη ζωή” 

Η αποκατάσταση από ένα συμβάν (ατύχημα ή ασθένεια) είναι μια δύσκολη διαδρομή με 

πρωταγωνιστές το θύμα και τους επιστήμονες που αναλαμβάνουν την επαναφορά του στην φυσιολογική ζωή. Επειδή η γνώση είναι δύναμη η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο ”ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Από τον θάνατο στη ζωή”. 

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.00΄μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο και αφορά τον αγώνα κάποιων ανθρώπων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Ομιλητές:Δήμητρα Μαλάκου(Φυσίατρος): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη Κώστας Πουρνάρας (Φυσικοθεραπευτής): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. ΦυσικοθεραπείαΟλυμπία Καλαμπαλίκη Ψυχολόγος): Μακροχρόνια πορεία αποκατάστασης μετά από σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Ψυχολογική υποστήριξη- προσέγγισηΤην εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Τσιάτσιος. 

[ads-post]

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στον Λαρισαίο τετραπληγικό μουσικό Βασίλη Πιπέρη και στον αγώνα του για την πλήρη αποκατάσταση του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ σε όλους τους παρισταμένους θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο της Άννας Κορτέση ¨ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ¨. Στο βιβλίο κεντρικός ήρωας είναι ο Βασίλης Πιπέρης και αναφέρεται στην περιπέτεια του όπως ο ίδιος την βίωσε και την περιγράφει. 

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ίδια η συγγραφέας του, Άννα Κορτέση η οποία θα υπογράψει και τα βιβλία της. 

Μήνυμα ψυχικής δύναμης και αισιοδοξίας θα απευθύνει και ο τιμώμενος της βραδιάς Βασίλης Πιπέρης. 

Μια εκδήλωση στην οποία η επιστημονική και η ανθρώπινη προσέγγιση της δύσκολης περιόδου της αποκατάστασης, κάθε ανθρώπου που είχε την ατυχία να περάσει αυτό το στάδιο, δένουν αρμονικά. Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ σας καλεί όλους να την παρακολουθήσετε γιατί η γνώση είναι δύναμη. 

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.00΄μ.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. 

Σας περιμένουμε.















« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια