ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Γονείς 17χρονης Τρικαλινής ζητούν δικαίωση μετά τον θάνατό της

Γονείς 17χρονης Τρικαλινής ζητούν δικαίωση μετά τον θάνατό της


Εννέα μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της, η τραγική μητέρα από τα Τρίκαλα ζητά να τιμωρηθούν όσοι έφταιξαν, για να προσέξουν και τα άλλα παιδιά.

Το άτυχο κορίτσι, που ήταν μαθήτρια Λυκείου, πέθανε στο νοσοκομείο της πόλης, μετά από… ίωση, όπως είπαν οι γιατροί.

«Μαμά κοίτα, πρήζομαι», μου λέει. «Όχι κορίτσι μου, δεν είναι τίποτα Βαγγελίτσα μου, θα περάσει, είναι από την ίωση». Ίωση μου λέγανε, ίωση έλεγα. Ποια είναι η τελευταία εικόνα που έχω; Όταν είχε πάει στην καρδιολογική μου έλεγε, «Μαμά πονάω, διψάω, πεινάω». Αυτό θυμάμαι», αποκαλύπτει στο Star η μητέρα της 17χρονης.


Για πλήρη αδιαφορία από το ιατρικό προσωπικό κάνει λόγο η μητέρα

Παρόλο που ο πυρετός της μαθήτριας είχε υποχωρήσει, οι τιμές των λευκών αιμοσφαιρίων παρέμεναν πολύ χαμηλές. Οι γιατροί, ωστόσο, ήταν καθησυχαστικοί προς τη μητέρα, λέγοντάς της ότι είναι απλά μία ίωση.

Με τη βοήθεια πραγματογνωμόνων ιατρών, έγινε αντιληπτό ότι για τρεις τέσσερις ημέρες δεν υπήρχε καμία εικόνα για τις κλινικές ενδείξεις της ασθενούς και για την πορεία της νόσου. Μετά από επτά ημέρες νοσηλείας, το κορίτσι απεβίωσε χωρίς να υπάρχει πλήρης εικόνα για τα αίτια του θανάτου της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας.

[ads-post]

«Να προσέξουνε τους άλλους ανθρώπους»

«Πήγε πάρα πολύ αργά. Στην παθολογική δεν κάνανε τίποτα. Δεν είναι ότι θέλω να τιμωρηθούνε, απλώς θέλω να προσέξουνε και τα άλλα παιδιά και τους άλλους ανθρώπους».

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή, η 17χρονη παραπονέθηκε στη μητέρα της ότι πονάει η καρδιά της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην καρδιολογική κλινική, όπου οι γιατροί προσπάθησαν, αλλά η προσπάθειά τους απεδείχθη μάταια.

Το Star επικοινώνησε με το νοσοκομείο, προκειμένου να διατυπωθεί και η δική τους εκδοχή, ωστόσο δεν υπήρξε καμία απάντηση. Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο δικηγόρος της οικογένειας αναμένεται να καταθέσει αγωγή κατά παντός υπευθύνου προς το νοσοκομείο των Τρικάλων.




Πηγή: star.gr










« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια