ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Με γυναίκες και ΛΟΑΤΚΙ+ στο στρατό θέλει να φέρει την ισότητα των φύλων ο Μπογδάνος (VIDEO)

Με γυναίκες και ΛΟΑΤΚΙ+ στο στρατό θέλει να φέρει την ισότητα των φύλων ο Μπογδάνος (VIDEO)

Πρωτοποριακές προτάσεις από το βουλευτή της ΝΔ. Υποχρεωτική στράτευση από τα 18 όπως στο Ισραήλ, μεγαλύτερη θητεία και το κορυφαίο όλων...στράτευση και για γυναίκες.

Όλα στο βωμό του «πατριωτικού» εντυπωσιασμού και του εθνικού τσαμπουκά απέναντι στην Τουρκία, από τους βουλευτές της κυβέρνησης.

Μετά τις δηλώσεις για αύξηση της θητείας και την ανάγκη για νέες υπερ-δαπάνες για αγορά «κανονιών», ο Μπογδάνος το πήγε ακόμα παραπέρα.

Για χάρη της στρατιωτικοποίησης της ζωής των πολιτών θυμήθηκε την ισότητα των δύο φύλων καθώς και της Λόατκι κοινότητας τους οποίους φυσικά και θέλουν αναλώσιμους όλους και στην πρώτη γραμμή για τις ανάγκες της στελέχωσης του στρατού.

[ads-post]

Η υποκρισία ξεπερνάει κάθε όριο όταν η Ν.Δ. δεν δέχθηκε την αναθεώρηση του άρθρου 5.2 που θα διασφάλιζε ισότητα φύλων και έλλειψη διακρίσεων με την προσθήκη του σεξουαλικού προσανατολισμού, της αναπηρίας, της ταυτότητας και των χαρακτηριστικών φύλου.

Ενώ πίσω από την συζήτηση αυτή αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, τι επιφυλάσσει η Ν.Δ. στη νεολαία, από τα 18 στο στρατό, πριν καν ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, φτηνό εργατικό προσωπικό, ανειδίκευτο και αναλώσιμο…






Πηγή: www.koutipandoras.gr








« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια