Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχεται τον έρωτα της με τον SNIK

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχεται τον έρωτα της με τον SNIK

Συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και την Μυρτώ Μήτσιου, παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Η κριτής του GNTM δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική της ζωή, ενώ παραδέχτηκε πως ο τραγουδιστής εύκολα της τράβηξε την προσοχή.

Τι είπε η ίδια για τη νέα της σχέση;

Ήσουν έτοιμα να δεχτείς όλη αυτή τη συζήτηση και την κριτική για την προσωπική σου ζωή;
«Γενικά είμαι άνθρωπος που προστατεύω πάρα πολύ την καρδιά μου. Τα πράγματα που έχουν να κάνουν με τα συναισθηματικά μου δεν τα συζητάω ούτε με τους πιο κοντινούς ανθρώπους μου. Μου είναι πολύ δύσκολο να να ανοιχτώ και να πω. Θέλω να τα ζω και να τα μοιράζομαι μόνο με τον άνθρωπο που είμαι μαζί. Όταν είμαι.

Όταν κάνω όμως μια επιλογή, είμαι 100% σίγουρη γι’ αυτή. Οπότε, το τι μπορεί να λέει ο καθένας είναι δικαίωμά του, το σέβομαι απόλυτα, όπως ελπίζω ότι και εκείνοι σέβονται την όποια επιλογή μπορεί να κάνω εγώ και οποιοσδήποτε στη ζωή του».

Τι κάνει τον συγκεκριμένο άνθρωπο τόσο διαφορετικό που την έδωσες την ευκαιρία να μπει στη ζωή του;
«Σε μια σχέση, υπάρχουν δύο άνθρωποι, οπότε και οι δύο δίνουν ευκαιρία ο ένας στον άλλον. Προφανώς, κάποιος σου τραβάει με κάποιον τρόπο την προσοχή και θέλεις να το δοκιμάσεις».

[αδσ-ποστ]

Είσαι τόσο ευτυχισμένη όσο φαίνεσαι;
«Περνάω μια φάση που μου αρέσει. Βγαίνω έξω πολύ και μένω μέσα πολύ. Νιώθω την ανάγκη να διασκεδάσω, να δοκιμάσω καινούργια φαγητά, να πιω κοκτέιλ – που ποτέ δεν μου άρεσαν, αλλά δεν έχει σημασία- να κάνω όσα μου είχαν λείψει. Νιώθω σαν να ενηλικιώθηκα τώρα και ξαφνικά μου επιτρέπεται να δοκιμάσω όσα στερήθηκα όλα αυτά τα χρόνια. Και συνειδητοποιώ καθημερινά ότι είναι ωραία η ζωή εκτός του modeling».

Πηγή: dailymedia.gr
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχεται τον έρωτα της με τον SNIK