ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Τμήμα Πληροφορική Λάρισας

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Τμήμα Πληροφορική Λάρισας


Μέλος της Ελληνικής πανεπιστημιακής κοινότητας χρίζεται αύριο Παρασκευή η Μπέτυ Μπαζιάνα , η οποία κατέθεσε υποψηφιότητα για τη θέση επίκουρης καθηγήτριας, στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αφού εργάστηκε τα τελευταία χρόνια ως συμβασιούχος καθηγήτρια, η κ. Μπαζιάνα αποφάσισε να καταθέσει την υποψηφιότητά της για μια θέση σε ένα από τα πρώτα ανώτατα ιδρύματα που προχώρησαν σε «πανεπιστημιοποιήσεις» τμημάτων ΤΕΙ, όπως είναι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο ενσωμάτωσε το Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα της Λάρισας, ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα της χώρας.

[ads-post]

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, που επικαλέστηκε πληροφορίες των «Νέων», η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, παρουσιάζεται ως ακλόνητο φαβορί να επιλεγεί για τη θέση τόσο λόγω προσόντων, αλλά και λόγω χαμηλής ζήτησης που υπήρξε.

Να σημειωθεί ότι η κυρία Μπαζιάνα έχει ισχυρούς δεσμούς με την Θεσσαλία καθώς έλκει την Καταγωγή της από τον νομό Καρδίτσας.





Πηγή: www.kosmoslarissa.gr (Λ.Ε.)









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια