ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Η «Ορμή Ανανέωσης» χαιρετίζει την σύσταση της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας

Η «Ορμή Ανανέωσης» χαιρετίζει την σύσταση της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας


Η σύσταση της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λάρισας είναι μια σοβαρή πρωτοβουλία την οποία χαιρετίζουμε και ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να επιτύχει όλους τους στόχους της. 

Οι γυναίκες αξίζουν κάθε δυνατή ευκαιρία στο επιχειρείν και η ισότητα δεν μπορεί να αποτελεί ακόμη ζητούμενο ενώ πλησιάζουμε να μπούμε στην 3η δεκαετία του 21ου αιώνα. Η παράταξη μας έχει τονίσει επανειλημμένα πως επιθυμεί την στήριξη της επιχειρηματικότητας από όλους τους φορείς, καθώς θεωρεί πως το επιχειρείν μπορεί να προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες σε μια περιοχή όπως η Λάρισα και να στηρίξει σε πολύ σημαντικό βαθμό την ανάπτυξη της. 

[ads-post]

Η δημοτική παράταξη "Ορμή Ανανέωσης" θα σταθεί δίπλα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και θεωρεί πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να ενισχύσει την προσπάθεια των συμπολιτών μας να αναπτύξουν επιχειρηματικές δραστηριότητες. Εξάλλου, η ύπαρξη εργασίας είναι καθοριστικός παράγοντας για τους νέους μας να παραμείνουν στην πόλη και να δημιουργήσουν στην συνέχεια οικογένειες. Χωρίς την ύπαρξη καλών θέσεων εργασίας, η χώρα μας δυστυχώς θα συνεχίσει να ματώνει με την μαζική φυγή των νέων στο εξωτερικό.














« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια