ΝΕΟΤΕΡΑ
latest

728x90

468x60

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Ηττήθηκε με 2-1 η ΑΕΛ από τον Ατρόμητο στο AEL FC Arena

Ηττήθηκε με 2-1 η ΑΕΛ από τον Ατρόμητο στο AEL FC Arena


Νίκη εξάδας πέτυχε ο Ατρόμητος, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕΛ αντέχοντας στην πίεση των γηπεδούχων, στο β' μέρος.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Ατρόμητο.

Μόλις στο 20’ οι Περιστεριώτες είχαν βάλει τις βάσεις για μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, βρίσκοντας γκολ και στις δύο επικίνδυνες επιθέσεις που βρήκε.

Στο 5’, στην πρώτη ουσιαστικά «επίσκεψη» στην αντίπαλη περιοχή, ο Ούμπιντες δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο και να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Κρίστινσον για το 0-1.

Το γρήγορο γκολ του Ατρόμητου του έδωσε την ευκαιρία να μαζευτεί πίσω και να ψάξει τις αντεπιθέσεις και σε μία απ’ αυτές, μόλις στο 20’, ήρθε το 2-0.

Ο Μανούσος έφυγε από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα, η άμυνα της Λάρισας δεν κατάφερε να διώξει, με τον Ουγκράι να έρχεται από πίσω και με πλασέ να σκοράρει.


Δύο γκολ που «πάγωσαν» το γήπεδο, που… σόκαραν τους γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν απάντηση. Βρέθηκαν στο ίδιο σημείο που είχαν βρεθεί σε δύο ματς νωρίτερα στη χρονιά.

Απέναντι στον ΟΦΗ, στο AEL FC Arena, που κατάφεραν να γυρίσουν από το 0-2 σε 3-2. Και απέναντι στον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που και πάλι μετέτρεψαν το 0-2 σε υπέρ τους 3-2.

Την τρίτη φορά δεν τα κατάφεραν. Παρά το γεγονός πως κατάφεραν να μειώσουν πριν φύγει το ημίχρονο, όταν στο 43’ ο Βέλλιος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Ζαχαριάδης με τη βοήθεια του VAR έδωσε το πέναλτι. Ο Φατιόν ευστόχησε και όλοι το… σκέφτηκαν: «Θα τριτώσει το καλό».

[ads-post]

Δε συνέβη, γιατί ο Ατρόμητος δεν έδειξε την ίδια αφέλεια που είχαν δείξει ΟΦΗ και Άρης. Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο όχι απλά για να κρατήσει το σκορ, αλλά για να βρει και ένα τρίτο γκολ που θα τελείωνε την αναμέτρηση.

Είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες στην κόντρα επίθεση, δεν κατάφερε τελικά να τελειώσει το ματς, όμως κατάφερε να κρατήσει τη Λάρισα μακριά από τον Μέγιερι και από τις ευκαιρίες.


Το 1-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ατρόμητο να πλησιάζει πια την πρώτη εξάδα και τον Παντελίδη να πετυχαίνει την παρθενική του νίκη στον πάγκο, δηλώνοντας πως εβδομάδα με την εβδομάδα ο Ατρόμητος θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ουάρντα, Μιλοσάβλιεβιτς (46’ Σεσέροβιτς), Μόρας, Καρανίκας, Ασούμπρε, Κάτσε, Μπράλιτς, Νούνιτς (71’ Μπούστος), Φατιόν (46’ Ντάουντα), Στάνκοβιτς.

Ατρόμητος: Μέγερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Ουγκράι (53’ Ρόσα), Βέλλιος (60’ Γιακουμάκης), Μανούσος, Ανδρούτσος (76’ Μπαένα), Ούμπιδες, Μάντσον.




Πηγή: www.in.gr









« Προηγουμενο
Επομενο »

Δεν υπάρχουν σχόλια